Megépülhet az első hyperloop pálya az Egyesült Államokban

Egy lépéssel közelebb került Elon MuskMegkezdte a napelem-tetőcserepek értékesítését a Tesla. , a TeslaMegkezdte a napelem-tetőcserepek értékesítését a Tesla. vezérigazgatója az első vákuumcsatornás mágnesvonat (hyperloopUkrajna is beszáll a hyperloop fejlesztésébe - hamarosan elkezdődhet egy tesztpálya építése. ) pálya kiépítéséhez. Elon Musk egy twitter üzenetben jelentette be, hogy “szóbeli kormányzati jóváhagyást” kapott a WashingtonDollármilliárdos tervet jelentett be a washingtoni kormányzó a kardszárnyú delfinek védelmére. D.C. és New YorkHajótemető a New York-i Staten Island kikötőjében. közötti hyperloop pálya megépítéséhez, bár azt nem közölte, hogy pontosan kitől. A Tesla vezérigazgatója által a távolsági tömegközlekedésCsaknem hangsebességgel száguldó vonattal kötnék össze az ausztrál nagyvárosokat. forradalmasítására szánt hyperloop technológiaMegkezdte működését az EU saját GPS rendszere, a Galileo. vákuumcsatornában közlekedteti nagy sebességgel a mágnesesen lebegtetett szerelvényeket.

Fotó: flickr/Dave L

“Most kaptam szóbeli beleegyezést arra, hogy a Boring Co. megépíthesse a New YorkKözépkori utca York városában. – Philadelphia – Baltimore – Washington D.C. hyperloop pályát. A menetidő New York és Washington központjai között 29 perc lesz” – írta Elon Musk. Musk egy másik bejegyzésében bevallotta, hogy sok még a teendő a hivatalos jóváhagyásig, de optimista abban a tekintetben, hogy ez hamarosan meg fog történni. Az alagutat a The Boring Company nevű új cégével építené meg.

A futurisztikusCsaknem hangsebességgel száguldó vonattal kötnék össze az ausztrál nagyvárosokat. közlekedési rendszer ötlete a Tesla Motors és a SpaceXTitokzatos űreszközt állított Föld körüli pályára a SpaceX. űripari magánvállalkozás vezetőjének agyából pattant ki 2013-ban. Musk elképzelése szerint a közlekedési rendszer hatalmas átmérőjű csöveken keresztül, légpárnákon lebegő kapszulákban utaztatná az embereket vagy árukat óránként akár 1100 kilométeres sebességgel. A lebegő mágnesvasút-technológián alapuló rendszer teljesen automataEgy különleges automata, ami ételhez juttatja az éhező kutyákat, műanyag palackokért cserébe. lenne és elektromos árammal működne.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!