Majdnem bekapta a bálna a búvárokat

Két kaliforniai búvár vetette bele magát egy tengeri élelmiszer-lánc közepébe, és majdnem a hosszúszárnyú bálnákLenyűgöző drónvideó - három kíváncsi bálna úszkált a hajó körül. szájában végezte. Szerencsére az eset happy end-el végzőCsodálatos látvány - ilyen, amikor a bálnák szivárványt fújnak a levegőbe. dött. Két búvár úszkált egy szardíniáktól hemzsegő vízben, amikor a semmiből egyszer csak felbukkant két lakomázó bálnaVéletlenül egy búvárt is bekapott a halrajból lakmározó hatalmas bálna. , akik majdnem a két búvárt is befalták a szardínia-rajjal együtt.

balna

A búvárok, Shawn Stamback és Francis Antigua a SloDivers csapat részeként búvárkodott, Souza Rocknál, két mérföldre Marro Baytől. A hosszúszárnyú bálnák kis halakat és garnélarákokat esznek, ebben az esetben szardíniára vadásztak és a függőleges technikát használták a halakTöbb ezer atlanti lazac jutott ki az óceánba egy megrongálódott akvafarmról. befogásával. A bálnák több tíz kiló halat kapnak be egyszerre, nagy mennyiségű tengervízzel. Egy hosszúszárnyú bálnaLenyűgöző mutatvánnyal kápráztatta el a turistákat a kis hajó mellett kiugró bálna. a 40 tonnát is eléri, és képes megölni vagy komoly sérülést okozni egy emberen.

A csapat örül annak, hogy ebben az esetben nem sérült meg senki, az ijedség viszont emlékezetessé teszi a kalandot. Az egyik búvár szerint a bálnák szándékosan kerülték ki a búvárokat.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!