Ismeretlen szörnytetemet ástak ki Kambodzsában [Videó]

Kambodzsában egy bizarrA hátborzongató Santa Maria della Concezione templom . , ismeretlennek mondott állat tetemét találták meg, és ásták ki a földből – írja a hír24. Az óriási testről egyelőre nem lehet biztosan tudni, hogy miféle élőlény lehetett.

ismeretlen lény

Az eseményA Sziget hozta újra össze a szerelmeseket. igazi szenzáció volt, kíváncsi emberekA Sziget hozta újra össze a szerelmeseket. állták körül az állat maradványait. A videón látható a gigantikus test a kíváncsiskodó emberek gyűrűjében. A hatalmasTúlméretezett kutyák. állatot egy teherjárműre rakják, mellyel elszállították a helyszínről, hogy alaposabban megvizsgálják.

ismeretlen lény

ismeretlen lény

ismeretlen lény

Frissítés:

Mint időközben egyre több információ lát napvilágot a történetből, kiderült, hogy egy 11 méteres bálnaEgy partra vetődött bálnatetem felrobbanását előzték meg a hatóságok Ausztráliában. esett csapdába és elpusztult. A hírrel ellentétben nem kiásták, hanem kivontatták a partra. A bálna tetemét Koh Ses szigetA Kizhi-sziget kupolás fatemplomai. közelében temették el, a teherautóra való felemelése is ezért történt.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!