Így néztek ki az elhanyagolt miniló patái, mielőtt az állatvédők kimentették

Egy amerikai farmról mentették ki az állatvédők azt az elhanyagoltDöbbenetesen elhanyagolt kutyákat mentettek meg állatvédők. minilovat, akinek patái elképesztőIskola a híd alatt Új-Delhi legszegényebb gyerekeinek. en hosszúra megnőttek és vissza is hajlottak. A Cider nevű minilónak a hosszúra nőtt patái miatt minden lépés fájdalmat okozott. Az OhioA leglátványosabb folyótalálkozások. SPCA nevű állatvédő szervezet munkatársai az éjszak leple alatt hozták el a minilovat, majd állatorvos segítségével megszabadították eldeformáVadlovak a Rhone-deltavidékén. dott patáitól. Hosszú idő után így végre fájdalommentesen sétálhat és a szervezet szerint hamarosan újból szaladgálni is fog.

Elhanyagolt miniló

Az erős és egészséges pata, illetve annak ápolása rendkívül fontos a lovakIlyen, amikor a lovak bajszot növesztenek. egészsége szempontjából. Cider tulajdonosai azonban egyáltalán nem törődtek ezzel, ezért az Ohio SPCA munkatársai ezért úgy döntöttek, hogy cselekszenek és gondozásukba veszik a régóta szenvedő minilovat. A későbbiekben azt is szeretnék elérni, hogy felelősségre vonják Cider tulajdonosait.

Elhanyagolt miniló

Elhanyagolt miniló

VIDEÓ:

Late Night Rescue – Check in tomorrow to learn more about this sweet mini horse, as he begins his new journey. #ohiospcarescued #safeforever #helpingallanimals

Szerző: Ohio SPCA, 2015. december 14.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!