Homokvihar tombolt az Indiai-Óceán felett

Cimkék: , , , , ,

Tengeri homokviharHomokvihar tombol Kínában. t fotóztak le ausztrál halászok az Indiai-óceánon, a nyugat-ausztrál partvidék közelében. Beszámolók szerint a porfelhő percek alatt, szinte a semmiből alakult ki. Egy perth-i időjárásportál percről percre közvetítette a nem mindennapi vörös porfelhők formáÍgy néztek ki az elhanyagolt miniló patái, mielőtt az állatvédők kimentették. dását, az olvasók tucatnyi elképesztő fotót osztottak meg a jelenségről. A képek egy részét egy ausztrál halászhajó fedélzetéről készítették tavaly január 9-én.

A ritkaElpusztult az egyik utolsó szumátrai orrszarvú Borneón. természeti jelenség10 különleges és ritka természeti jelenség. az ausztrál meteorológiai szolgálat szerint annak köszönhető, hogy az erős szél felkavarta a rendkívüli szárazságKatasztrófa fenyegeti Zimbabwét a rendkívüli szárazság miatt. miatt fellazult port a szárazföldön, és nagy mennyiségű anyagot fújt az óceán fölé, ahol a nedvesség miatt a szálló por kicsapódott a levegőből. A látványosEgy ritka felhőtípus, az undulatus asperatus egy látványos time-lapse videón. porfelhő Onslow közelében ért partot, de jelentős károkat nem okozott.

Homokvihar

Homokvihar

Homokvihar

Homokvihar

Homokvihar

Homokvihar

Homokvihar

Homokvihar

Fotó: Brett Martin/fishwrecked.com/Handout /

Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!