Haltemetővé vált egy kínai folyó

Körülbelül száz tonna halHamarosan annyi műanyag szemét lesz a Földközi-tengerben, mint hal. pusztulhatott el egy közép-kínai folyóVérvörössé vált egy oroszországi folyó. ban, miután a helyi vegyipari vállalat üzeméből ammóniát tartalmazó szennyvízExtrém munka - búvárkodás a szennyvíztelepen. kerülhetett bele. A jelentős mennyiségű haltetemet már összegyűjtötték, a környezetvédelmi hatóság pedig a vízmintákból megállapította, hogy a Hupej tartományi Hubei Shuanghuan Science and Technology Stock Co. szennyvizében talált ammónia messze meghaladta a megengedett országos határKolumbiába kell átmenniük gyógyszerért és élelmiszerért a venezuelaiaknak. értéket. A vállalat egyelőre nem kommentálta az eseményeket.

A kisebb halakHalak népesítik be Bangkok egykori, nyüzsgő bevásárlóközpontját. százezerszámra borították be a vízKülönleges fotók, amiken egyszerre látható a víz feletti és víz alatti világ. felszínét körülbelül 40 kilométer hosszan, a helyszíni képeken összefüggő “haltakaró” borítja a Fu folyót. A halak többsége pontyHerpeszvírust készül bevetni a pontyok ellen az ausztrál kormány. , domolykó és kígyófejű hal volt.

halpusztulas

Az érintett Vuhan közeli településeken csaknem kétezer ember él halászatVédett cetcápát fogtak ki a tudatlan kínai halászok. ból.

A környezetvédelmi hatóság szakemberei figyelmeztették a környékbelieket, hogy ne egyenek az elhullott halakból, ugyanakkor állításuk szerint az ivóvíz minőségét a szennyezésVérvörössé vált egy oroszországi folyó. nem befolyásolta. Az érintett vállalatot felszólították működésének felfüggesztésére és a probléma orvoslására.

Alig több mint két Több mint tízezer turistát zárt el a hó a külvilágtól a svájci Alpokban. napja a kelet-kínai Hangcsou-öbölben jellemző áldatlan állapotokról számolt be az országos média. Kiderült, hogy a térségben működő cégek a nyílt vízbe vezető föld2055-ben tízmilliárd ember él majd a Földön. alatti szennyvízelvezető hálózatot építettek ki. A környékben évtizedek óta tevékenykedő halászok egy része a megfogyatkozott halállomány miatt új helyre költözött.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!