Gyógyító és csodatévő helyek világszerte

Kailash-hegy, Tibet

A Himalájában található, páratlan szépségével szemet gyönyörködtető Kailash-hegyre a buddhisták szent helyként tekintenek, köszönhetően az itt húzódó energiavonalaknak. Hitük szerint itt található a világA világ 10 legveszélyeztetettebb szépsége. koronacsakrája is.

Kailash-hegy, Tibet

Sedona, USA

Az amerikai ArizonaMeteor-kráter - hatalmas becsapódás nyoma Arizonában. államban húzódó, vörös és narancssárga homokkősziklákkal tagolt Sedona vidékét a világ legerősebb energiamezői között tartják számon. Ha idelátogatsz, számtalan sajátos kezelést igénybe vehetsz, emellett élvezheted a meditáció és a táj látványának nyugtató erejét.

Sedona, USA

Titicaca tó, Peru/Bolívia

PeruHiganyszennyezés miatt rendkívüli állapotot hirdettek Amazóniában. és BolíviaÍgy fest a világ legnagyobb sómezője éjjel - lélegzetelállító fotók. határán, az Andok54 éve eltűnt repülő roncsait találták meg az Andokban. magashegyei között található a világ legmagasabban fekvő hajóHatalmas luxushajó Velence szűk lagúnáiban. zható tava, a Titicaca, melynek medrét a legendaSzent László legendáját ábrázoló falképre bukkantak egy középkori erdélyi templomban. szerint maga a lezuhanó HoldKészülnek az amerikai Hold-bázis tervei. formálta. A különleges10 csodálatos hely - különleges természeti képződmények. energiákkal rendelkező hely, melyet a világ szexcsakrájaként emlegetnek, a lehető legtökéletesebb pont a meditációra.

Titicaca tó, Peru/Bolívia

Amritapuri, India

Az indiai Kerala államban található Amritapuri az egyik legkeresettebb gyógyító helynek számít napjainkban. Itt él és tevékenykedik ugyanis az ölelő anya, a számtalan csodatételéről és ashramjának, közösségének lélekharmonizáló gyakorlatairól ismert Ammá.

Amritapuri, India

Dobogókő, Magyarország

Még a Dalai Láma is elismerte, hogy a Föld szíve hazánkban, a gyógyító erejéről híres Dobogókőnél ver, itt húzódik ugyanis bolygóKészülnek az amerikai Hold-bázis tervei. nk szívcsakrája. Ha idelátogatsz, energiával töltődhetsz fel, a füledet a Rám-hegyen található Ferenczy-sziklához illesztve pedig a szívdobbanásokat is hallhatod.

Dobogókő, Magyarország

Shasta-hegy, USA

A Föld gyökércsakrájának tartott lélegzetelállító hegyhez turisták tízezrei járnak pozitív energiát és tudást magukba szívni. A hely a testi feltöltődést is biztosítja, azonban az elmélyülésre is tökéletes lehetőséget biztosít: a spirituális tanok szerint kiváló hely az előző életbeli rossz karma legyőzésére.

Shasta-hegy, USA

Holt-tenger, Izrael/Ciszjordánia/Jordánia

A Holt-tenger valójában egy lefolyástalan tó, mely a víz magas sótartalmának köszönhetően élőlényektől mentes. A hely energiával tölti fel az utazót, a tó vize és iszapja pedig ásványi anyagokban igen gazdag.

Holt-tenger, Izrael/Ciszjordánia/Jordánia

Medzsugorje, Bosznia-Hercegovina

Medzsugorje egyike a világ leghíresebb zarándokhelyeinek, köszönhetően a Szűz Máriához köthető jelenéseknek, illetve a neki tulajdonított csodálatos gyógyulásoknak. A hely energiái a csupán kirándulni vágyó turistákból is különleges érzeteket váltanak ki.

Medzsugorje, Bosznia-Hercegovina

Gízai piramisok, Egyiptom

A bolygónk torokcsakrájaként emlegetett egyiptomi Gíza titokzatosQuinta da Regaleira - varázslatos hely Portugáliában. , rejtélyes módon keletkezett piramisai szintén a Föld egyik legnagyobbTodaiJi - a legnagyobb fából épült templom a világon. erőközpontjának területén foglalnak helyet, ami miatt nemcsak a történelmi látnivalóÉrdekes legek a világ minden tájáról. kra, de a testi-lelki gyógyulásra vágyó turisták is előszeretettel keresik fel őket.

Gízai piramisok, Egyiptom

Tábla-hegy, Dél-Afrikai Köztársaság

A FokvárosA legveszélyesebb városok . felett található Tábla-hegyA világ legveszélyesebb gyalogos túrája a Sárga-hegyen . , melynek eredetét izgalmas mitológiai történetek övezik, a Világörökség része, egyúttal híres energiaközpont. Csúcsáról páratlan panoráma nyílik, egyúttal kőből készült, csakrákat szimbolizáló építményei kiváló helyet biztosítanak a megnyugvásra, a meditációra.

Tábla-hegy, Dél-Afrikai Köztársaság

Lourdes, Franciaország

A Délnyugat-Franciaországban található Lourdes a Mária-jelenésekről, illetve gyógyító erejéről híres. A forrása körül – a forrásvíz csodatévő erejében sokan hisznek -, valamint a barlangnál és a templomMagassarkú cipőt formáló üvegtemplomot építettek Tajvanon. előtti téren történt gyógyulások összefoglalása a bazilikaSzent Márk-székesegyház - Velence leghíresebb épülete. előtt téren meg is tekinthető.

Lourdes, Franciaország

Uluru, Ausztrália

Az ausztrál vörös hegy sokak szerint a világ közepe: Földünk napfonatcsakrájával esik egybe, és az őslakosok hiedelme szerint is mágikus erővel bír. UluruAyers Rock vízesései. bolygónk legnagyobb egybefüggő sziklatömbjeként a világ egyik legtitokzatosabb helye.

Uluru, Ausztrália

Chichen Itza, Mexikó

Az ősi piramisairól és gyógyító vizéről ismert Chichen Itza a mexikóRendkívül bizarr turistalátványosságok. i Yucatán-félszigeten található. A víz mellett az itt fellelhető, a föld energiáját magába szívó kövekből és kvarcokból is energiát nyerhetsz. A helyiek ezeket az ideutazók számára nyújtott regeneráló és méregtelenítő kezelések során alkalmazzák.

Chichen Itza, Mexikó

Santiago de Compostela, Spanyolország

A Szent Jakab út a világ jelentős zarándokútja, melynek végállomása a csodatévőként ismert Santiago de Compostela temploma. Az útnak a vallásos embereken kívül azok a vándorok is nekivágnak, akik testi-lelki gyógyulásra vágynak, illetve arra, hogy megtalálják helyüket a világban.

Santiago de Compostela, Spanyolország

Lago Atitlán, Guatemala

Dél-Guatemala ősi majaA maja civilizáció egy uralkodójának sírját tárták fel Guatemalában. közösségeiről, aktív vulkánjairól, gyönyörű orchideáiról és a környék egyik legszebb, vulkáni eredetű taváról, a Lago Atitlánról híres, melynek környéke egyesek szerint hatalmas, gyógyító, harmonizáló energiákat rejt magában.

Lago Atitlán, Guatemala

Fatima, Portugália

A portugál kisváros 1917 óta számít világhírű zarándokhelynek – ekkor jelent ugyanis meg a Szűzanya három helyi gyermeknek. A többi Mária-kegyhelyhez hasonlóan Fatimához is számtalan csodás gyógyulás története köthető.

Fatima, Portugália


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!