Ezek lettek az idei év legjobb drónfotói

Idén is meghirdette nagy sikerű nemzetközi fotóversenyVarázslatos fotók az Év Természetfotósa versenyen. ét a  Dronestagram, mely a National GeographicCsodálatos válogatást készített a National Geographic 2015 legjobb fotóiból. közreműködésével választja ki az év legjobban sikerült, leglátványosabb drónfotóEzek lettek 2016 legjobb drónfotói. it. Az idei versenyt is nagy érdeklődés övezte: közel 8000 fotóNational Geographic fotópályázatának nyertesei. t neveztek be a világ szinte minden országából, amatőr és profi fotósok egyaránt. A pályázat végén a zsűri 3 kategóriában (természetIlyen a földi paradicsom - lenyűgöző képek a Nagy-korallzátonyról. , városBelchite - a lerombolt spanyol szellemváros. , emberekSzívmelengető videó - így reagáltak az emberek, amikor szépnek nevezték őket. ) hirdette ki a nyerteseket.

Jeff Heimsath, a National Geographic TravelerCsodálatos fotók a National Geographic Traveler pályázatán. munkatársa volt az egyik versenybíró, akit teljesen lenyűgöztek a versenyre beküldött kreatívFotók, amik retusálás és utómunka nélkül is bámulatosak. fotókFotók, amik retusálás és utómunka nélkül is bámulatosak. , melynek köszönhetően teljesen más perspektívából csodálhatjuk meg a világot, s sokszor olyan dolgokat is felfednek, melyek egyébként “láthatatlanok” maradnak.

Természet kategória nyertesei:

Legjobb drónfotókFotó: jcourtial

Legjobb drónfotókFotó: Calin Stan

Legjobb drónfotókFotó: Florian

Város kategória nyertesei:

Legjobb drónfotókFotó: bachirm

Legjobb drónfotókFotó: alexeygo

Legjobb drónfotókFotó: luckydron

Emberek kategória nyertesei:

Legjobb drónfotókFotó: Martin Sanchez

Legjobb drónfotókFotó: helios1412

Legjobb drónfotókFotó: feelingmovie

És végezetül következzen néhány látványosLenyűgöző felvételek készültek a Jupiteren tomboló gigantikus viharról. pályamű, melyek a döntős fotók között szerepeltek:

Legjobb drónfotókFotó: LukeMaximoBell

Legjobb drónfotókFotó: rga

Legjobb drónfotókFotó: macareuxprod

Legjobb drónfotókFotó: ohlipang

Legjobb drónfotókFotó: raggafran

Legjobb drónfotókFotó: jcourtial

Legjobb drónfotókFotó: DroneFilmsProject

Legjobb drónfotókFotó: tominspires

Legjobb drónfotókFotó: jcourtial

Legjobb drónfotókFotó: Calin Stan

Legjobb drónfotókFotó: Martin Sanchez


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!