Évtizedekkel ezelőtt lezuhant repülőgépek áldozatait találták meg a Mont Blanc gleccserén

Emberi maradványokat találtak a Mont Blan egyik gleccserAz Alpok madártávlatból - ezt látja egy sas a magasból. én, melyek az Air IndiaTöbb száz éves természetes hidak ívelnek át a folyók felett az indiai Khasi-hegyekben. légitársaság évtizedekkel ezelőtt lezuhant két repülőMalacot szállítottak le egy repülőgépről. gépének valamelyikéről származhatnak. Az emberi maradványokat a Bossons-gleccseren találta egy környékbeli férfi, Daniel Roche, aki 14 éve keresi megszállottan az 1950-ben és az 1966-ban lezuhant repülőgépekÖsszeütközhetett volna két repülőgép a barcelonai reptéren. roncsait.

Roche szerint – aki egy törvényszéki antropológussal is konzultált – a jégből kiolvadt testrészek egy nő maradványai lehetnek, az 1966. január 23-án 117 emberrel a fedélzetén lezuhant BoeingÚjsághirdetésben keresik három gazdátlan Boeing repülőgép tulajdonosát. 707, a „Kangchenjunga” egyik utasáé. A másik Air India-repülőgépEgy hacker azt állítja, hogy többször is sikerült bejutnia utasszállító repülők komputerrendszerébe. , a Malabar PrincessKutyájukkal együtt utazza be a világot egy házaspár, hogy bajban lévő állatokon segítsenek. névre keresztelt Lockheed Constellation 1950-ben járt szerencsétlenül a Mont BlancAz Alpok madártávlatból - ezt látja egy sas a magasból. csúcsai fölött.

Bossons-gleccser (Fotó: WikimediaCommons/Ximonic, Simo Räsänen) 
Fotó: Daniel Roche

A hegyimentők vezetője szerint a maradványokA legkorábbi leprás megbetegedést mutatták ki Abony közelében talált rézkori emberek maradványain. valószínűleg nem egyetlen holttesttől valók, és azt sem lehet megállapítani, hogy melyik lezuhant repülőgépről utasairól lehet szó. A mumifikálódott testrészeket egyelőre egy hullaházban helyezték el, további sorsukról az ügyészség dönt.

Daniel Roche, aki évek óta szakadatlanul járja a környéket a lezuhant indiai repülőgépek maradványai után kutatva, azt mondta, hogy ilyen testrészeket még nem talált, inkább csak koponya- és állkapocsdarabokat. A férfi megtalálta a Boeing négy hajtóművének egyikét is, azt ősszel akarja levitetni a völgybe.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!