Épül Peking legmagasabb, 528 méter magas felhőkarcolója

Cimkék: , , , , ,

Pekingben megkezdődött a városAz arab világ modern és monumentális építészeti csodái. legmagasabbBailong lift - a világ legmagasabb kültéri liftje. , 528 méteres felhőkarcolóSathorn Unique torony - a legmagasabb elhagyatott felhőkarcoló. jának építését, amelynek neve Zhongguo Zun (Csungkuo Cun), vagyis Kínai Serleg. A főváros1050 méter magas felhőkarcolót terveznek Azerbajdzsánban. legmagasabb épületMegnyílt a világ legmagasabb kilátója . ének formáját egy kecses ősi boros edény ihlette. A pekingi felhőkarcoló beruházója a CITIC Group. A Kínai Központi Televízió (CCTV) PekingÍgy cserélnek ki 43 óra alatt egy felüljárót Kínában. jelképévé vált 234 méter magas, 44 emeletes központi épülete mellé tervezett Zhongguo Zun-ban irodahelyiségek lesznek és turisztikai célokat is szolgál majd. Látogatói a legfelső emeleti kávézóCafé 3440 - kávézó Ausztria második legmagasabb hegycsúcsán. ból gyönyörködhetnek a panorámában. Peking központi üzleti negyedének legújabb gigantikus épülete környezetkímélő technológiával épül, a kivitelezők a legkorszerűbb energiatakarékos megoldásokat fogják alkalmazni.

A szomszédságban helyezkedik el a kínai világkereskedelmi központ 3-as számú tornya, amely jelenleg 330 méteres magasságával a város legmagasabb épületének számít. A szuper magas ezüstösen csillogó, bordázott épületnek 81 emelete és négy földalatti szintje van. A lábánál található a földkerekség néhány legforgalmasabb üzlete, az eladott Ferrarik és Maseratik olyan vállalkozók tulajdonába kerülnek, akik sokszor 15 évvel fiatalabbak, mint az átlagos nyugati luxusautó tulajdonos. A közelben hamarosan az utcai automaták új fajtája jelenik meg, melyekben aranyA legnagyobb tömör arany Buddha-szobor a világon. darabokat árusítanak.

Épül Peking legmagasabb felhőkarcolója

Épül Peking legmagasabb felhőkarcolója

Épül Peking legmagasabb felhőkarcolója

Épül Peking legmagasabb felhőkarcolója

Épül Peking legmagasabb felhőkarcolója

Épül Peking legmagasabb felhőkarcolója


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!