Elkészült a világ leghosszabb tengeri hídja

A világ leghosszabbÁtadták a világ leghosszabb acélvázú hídját Skóciában. tengeri átkelője épült meg HongkongCipősdoboznyi otthonokban élnek a legszegényebb hongkongiak. és a szárazföldi KínaPusztító tájfun csapott le Kínára - videó. között: az 55 kilométer hosszú hídÁtadták a világ leghosszabb acélvázú hídját Skóciában. és alagút"Annyian vannak, mint az oroszok" - Éjszakai forgalom Moszkvában. Csuhaj és Makaó városokkal köti össze a szigetekre épült, különlegesHatalmas előrelépés történt Déli-Georgia sziget páratlan élővilágának megmentésében. övezetnek számító városCipősdoboznyi otthonokban élnek a legszegényebb hongkongiak. államot. A kilenc év alatt elkészült projekt összekapcsolja az ázsiai gazdasági és pénzügyi metropoliszokat a dél-kínai Kuangtung tartomány fejlődő területével, ezzel egy nagy gazdasági régiót hoz létre a Gyöngy-folyó deltájában.

Az átkelőt hivatalosan a jövő héten avatják fel, akkor indul meg rajta a forgalom is. A kínai kormány 120 milliárd jüannal (4900 milliárd forint) támogatta az 55 kilométer hosszú összeköttetés megépítését. Az átkelő egy hosszan kígyózó hídból és két mesterséges szigetStaffa-sziget - a bazaltoszlopok szigete. között egy 6,7 kilométeres vízKülönleges fotók, amiken egyszerre látható a víz feletti és víz alatti világ. alatti alagútból áll.

A három metropoliszNew York Top 10 látnivaló. közötti utazási idő így egy órára csökken – jelenleg a hongkongi repülőtérKai Tak - landolás a legendás repülőtéren. és Csuhaj között négy órába telik az út. Az objektumot úgy tervezték, hogy az kibírjon akár óránként 200 kilométeres széllökéseket, a Richter-skálán 8-as erősségű földrengést és egy akár 300 ezer tonnás hajóA 3 legimpozánsabb vízi híd a Világon. val való ütközést is.

Nemcsak az építkezés csúszása, a költségek emelkedése, az építés során bekövetkezett hal13 lenyűgöző fotó az óceán mélyéről. álesetek és a korrupció miatt érték kritikák a projektet. A hétmilliós lakosú Hongkongban sokan tartanak a túl erőteljes integrációA festői szépségű Huron-tó. l a Kínai Népköztársasággal: szívesebben őriznék meg különleges szerepüket és helyzetüket.

China has opened the world’s longest sea bridge

Cutting travel time from 3 hours to 30 minutes. Read more: https://wef.ch/2PQb8OO

Közzétette: World Economic Forum – 2018. október 23., kedd


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!