Elhunyt Manuel Uribe, a világ legkövérebb embere

Meghalt a mexikóEmberi koponyákból emelt tornyot tártak fel a régészek Mexikóban. i Manuel Uribe, a világ legkövérebb embereMegmérték a világ legkövérebb emberének súlyát. , akinek súlya egy ponton elérte az 597 kilogrammot. A 48 éves férfi május 2-án került kórházba a mexikói Monterreyben, és hétfőn hunyt el szív- és veseelégtelenségben. Uribe 2007-ben, 560 kilósan került a GuinnessMég a Rekordok Könyvébe is bekerült a kétarcú macska . rekordtartói közé “a földkerekség legnehezebb élő emberi lényeként”. A kétes értékű cím elnyerése után a férfinak orvosok és fogyókúra segítségével sikerült leadnia 181 kilót, testsúlyának mintegy harmadát, és szerette volna felvetetni magát a rekordokA legújabb elképesztő Guinness Rekordok. könyvébe a legtöbb túlsúlyt leadó emberként is, de e téren megelőzte egy amerikai férfi.

Manuel Uribe

Már serdülőként 115 kilós volt, 1992-től pedig szédítő gyorsasággal kezdett tovább hízni. 2002 óta már nem tudott felkelni az ágyból, ahol anyja és barátai etették és tették tisztába. 2008-as esküvőKülönleges esküvői videó - a kutya örökítette meg a nagy napot. je egy Claudia Solis nevű nővel egyike volt azon kevés alkalomnak, amikor elhagyta otthonát. Az esküvőre, akárcsak május elején a monterreyi egyetemi kórházba, daruval és mentők, polgárőrök sokaságának segítségével szállították.

Manuel Uribe

Manuel Uribe

Uribe szívritmuszavarral és anyagcsere-problémát okozó vesefertőzéssel került kórházba. Családját meglepte váratlan halála, mert a férfi extrém körülményei ellenére jól érezte magát a bőrében, éppen születésnapja megünneplésére készült egy grillpartival.

Manuel Uribe

Manuel Uribe

Forrás: MTI


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!