Egy orosz város, amit elnyel a föld

AutóA világűrből is látszik a világ legnagyobb autógumi temetője. k, buszok és teherautók tűnnek el az orosz városban, ahol hatalmasTúlméretezett kutyák. mélyedések nyílnak meg a talajon.

Aszfalt lyuk

Samara lakói attól félnek, hogy egy napA Nap a Tejútrendszer "kései" gyermeke. alattuk is megnyílik a földAzonos eredetű lehet a Hold és a Föld vízkészlete. . Erre sajnos van is esély, hiszen több tucat lyukRejtélyes lyukat filmeztek le Szibériában [Videó]. jelent meg a városban az elmúlt hetek folyamán. Eddig egy halálos áldozata van az eseménynek.

Aszfalt lyuk

Samara OroszországRejtélyes fényjelenség Oroszország felett. délkeleti részén helyezkedik el. Elképesztő erupciós aktivitás figyelhető meg a városban, amely fenyegeti az emberek életét. Számos autót, buszt és teherkocsit is elnyeltek már a mélyedések.

Aszfalt lyuk

Ezeket valószínűleg a jégAz álmok jégkönyvtárát építik meg a Bajkál-tónál. olvadása is okozza, amely a föld alatt történik meg. Kiszámíthatatlan, hogy hol is fog megjelenni a következő. A lakosok egyre inkább rettegnek, hogy egyszer őket is elnyeli egy megnyíló mélyedésAhol megnyílt a Föld - Jákob kútja. . A városA legszennyezettebb városok. vezetősége próbál megfelelő ötlettel előállni a sürgető problémára. Azonban nehéz megoldást találni, hiszen a savas vízKenya alatt több százmilliárd köbméter vizet találtak. folyamatos marja a város alatt található köveket, amelyek hatalmas beomlásokkal fenyegetnek.

Forrás: DailyMail

Aszfalt lyuk

Aszfalt lyuk

Aszfalt lyuk

Aszfalt lyuk


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!