Egy orosz város, amit elnyel a föld

Cimkék: , , , ,

AutóA világűrből is látszik a világ legnagyobb autógumi temetője. k, buszok és teherautók tűnnek el az orosz városban, ahol hatalmasTúlméretezett kutyák. mélyedések nyílnak meg a talajon.

Aszfalt lyuk

Samara lakói attól félnek, hogy egy napA Nap a Tejútrendszer "kései" gyermeke. alattuk is megnyílik a földA tavalyinál is korábban használta el az emberiség a Föld éves erőforrásait. . Erre sajnos van is esély, hiszen több tucat lyukRejtélyes lyukat filmeztek le Szibériában [Videó]. jelent meg a városban az elmúlt hetek folyamán. Eddig egy halálos áldozata van az eseménynek.

Aszfalt lyuk

Samara OroszországRejtélyes fényjelenség Oroszország felett. délkeleti részén helyezkedik el. Elképesztő erupciós aktivitás figyelhető meg a városban, amely fenyegeti az emberek életét. Számos autót, buszt és teherkocsit is elnyeltek már a mélyedések.

Aszfalt lyuk

Ezeket valószínűleg a jég olvadása is okozza, amely a földÍgy nézhetett ki a kék Mars. alatt történik meg. Kiszámíthatatlan, hogy hol is fog megjelenni a következő. A lakosok egyre inkább rettegnek, hogy egyszer őket is elnyeli egy megnyíló mélyedés5 különleges mélyedés a Földön. . A városA legszennyezettebb városok. vezetősége próbál megfelelő ötlettel előállni a sürgető problémára. Azonban nehéz megoldást találni, hiszen a savas vízKenya alatt több százmilliárd köbméter vizet találtak. folyamatos marja a város alatt található köveket, amelyek hatalmas beomlásokkal fenyegetnek.

Forrás: DailyMail

Aszfalt lyuk

Aszfalt lyuk

Aszfalt lyuk

Aszfalt lyuk


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!