Egy félénk óriás lehet a világ leghosszabb macskája

Amikor az Ausztráliában élő Stephy Hirst 3 évvel ezelőtt hazavitte magával aranyosHatalmas népszerűségnek örvend Huff, a vámpírfogú süni. kiscicáját, még nem is sejtette, hogy Omar nevű kedvence olyan hatalmasra fog nőni, hogy még GuinnessOttavia - a világ legnagyobb pizzája. World Records érdeklődést is felkelti majd. A vörös kandúr egy elképesztő méretekkel bíró Maine CoonSamson, a világ egyik legnagyobb macskája. , aki nagy eséllyel pályázik a világ leghosszabb macskája címre.

Leghosszabb macska

A Maine Coon fajtájú cicákElbűvölten hallgatták a kíváncsi cicák a zenész játékát. egyébként is hatalmas méretűek, de a 14 kilogrammos, és 120 centiméter hosszú macskaKitüntették a macskát, aki megmentette gazdája életét. jócskán túltesz még fajtársain is. Omar igazi internetes híresség lett, miután egyik fotóRitkán látott fotók. ja a Cats of Instagram nevű oldalon megjelent, és rövid idő alatt közel 300 ezer lájkot zsebelt be. A termetes macska egycsapásra a cicarajongók kedvence lett, és az óriás macskáról azóta az egész ausztrál sajtA sajt, mint valuta - Egyedülálló sajt bankok Olaszországban. ó beszámolt. Gazdája szerint azonban Omar nincs oda a hírnévért, így egészen bizonyos, hogy a félénk macska nem lesz tévéműsorok vendége.

Leghosszabb macska

Leghosszabb macska

Omarnak egyébként szigorú napirendje van, ugyanis a termetes macska általában hajnali 5 órakor ébred, majd megreggelizik, aztán pedig a házIgazi Flintstones ház Malibuban. körül sündörög, játszik a kertben, vagy épp a család kutyáival, ezután napozik egyet a trambulinon, sötétedés után pedig elfogyasztja kedvencKitüntették a macskát, aki megmentette gazdája életét. vacsoráját, s végül odabújik gazdáihoz, hogy egy kis simogatást kérjen tőlük. Omar emellett hatalmas tehetség az ajtók, szekrények, fiókok és zuhanykabinok kinyitásában.

“Gondoltuk, hogy talán ő lehet a világ legnagyobbA világ talán legnagyobb csigájáról nehéz elhinni, hogy valóban létezik. macskája, de őszintén szólva eddig nem foglalkoztunk ezzel. Szerintünk még nem is állt meg a növésben” – mondta a Omar gazdája, aki nemrég saját Instagram-oldalt is létrehozott macskájának.

Leghosszabb macska

Leghosszabb macska

Leghosszabb macska

Leghosszabb macska

Leghosszabb macska

Leghosszabb macska

A jelenlegi rekordtartó a 118 centiméteres Ludo nevű Maine Coon macska a nagy-britanniai Wakefieldből:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!