Borzalmas körülmények között tartott, megkopaszodott medvét szabadítottak ki egy perui cirkuszból

Az Animal Defenders InternationalMinden idők legnagyobb oroszlánmentő akcióját vitte véghez egy állatvédő szervezet. (ADIMinden idők legnagyobb oroszlánmentő akcióját vitte véghez egy állatvédő szervezet. ) nemzetköziFura repülőterek 3 - Kansai Nemzetközi Repülőtér . állatvédő szervezet egy perui cirkuszból szabadított ki egy sokat szenvedett, szinte teljesen megkopaszodott medvét. Habár Peruban 2012 óta tilosSao Paulo - egy város kültéri reklámok nélkül. a cirkuszokban vadállatokat tartani, sokan semmibe veszik a tiltást. A CholitaÍgy él most a cirkuszból kimentett, megkopaszodott medve. nevű, megmentett állat egy ritkaRitka, fehér zsiráf él egy tanzániai nemzeti parkban. pápaszemes medveÍgy él most a cirkuszból kimentett, megkopaszodott medve. . A pápaszemes medveNem látták meg az árnyékukat a budapesti medvék. az Andokban, 4200 méteres magasságig terjedő hegyvidéki élőhelyeken fordul elő. Ez a medve kitűnő fára mászó. Tápláléka pálmafélék és kaktuszfélék termése és levele, gyümölcsök, mogyorófélék, rovarok, és kisebb állatok. Fogságban 20-25 évig él. A pápaszemes medve erősen veszélyeztetett fajTöbb mint 100 ezer orangutánt öltek meg Borneón. . A lámatenyésztők mindmáig mérgezik e medvefajt, és az orvvadászok is szívesen vadásszák. A pápaszemes medvét már a klímaváltozásMeglepő döntésre sarkallta a klímaváltozás a hatalmas Kodiak-medvéket. is fenyegeti, mert a melegedés miatt a tápláléka eltűnik, ezért egyre feljebb megy a hegyekben.

Cholita

A cirkuszból kimentettElőször élhet szabadon a cirkuszból kiszabadított, megkopaszodott medve. pápaszemes medvét borzalmasFelháborító állatbemutatók egy kínai állatparkban. körülmények között tartottak. Megcsonkították a mancsait, azért, hogy eltávolítsák a karmait és fogait is eltörték. Cholita most ideiglenesen egy állatkertben van az ADI felügyelete alatt. A szervezet munkatársai most azon dolgoznak, hogy minél előbb el tudják szállítani a medvét a központjukban, ahol folytatják a rehabilitálását. Az állatot a tervek szerint néhány hónap múlva egy vadrezervátumba fogják szállítani. Pat Craig, a rezervátum igazgatója elmondta, hogy már nagyon várják Cholita érkezését, aki különlegesHihetetlen barátság alakult ki egy szarka és az őt megmentő család között. bánásmódban fog részesülni. Amikor majd jobban lesz, csatlakozhat a parkban élő többi medvéhez, ahol egy új, boldog élet vár rá.

Az Animal Defenders International aktivistáinak köszönhetően világszerte már rengeteg szenvedő állatot sikerült kimenteni és elhelyezni állatvédelmi központokban, ahol mindent megtesznek azért, hogy rehabilitálhassák őket. A szervezet mindenkit arra kér, hogy segítsék a cirkuszi állatokKitiltották a bukaresti cirkuszból az állatidomár-számokat. megmentéséért folytatott küzdelmüket.

Cholita

Cholita

További információkat itt talál: Animal Defenders International


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!