Beachy Head – csodás látványt nyújtó hófehér sziklák

Cimkék: , , ,

A lélegzetelállító látványt nyújtó Beachy HeadElképesztő tengeri sziklák. mészkőszikláit az angliai Sussex megye északi részén találjuk meg, Eastbourne városA világ 5 legbüdösebb városa. ának közelében. A hatalmasTúlméretezett kutyák. sziklákA Bisti-kőrengeteg. 162 méter magasan tornyosulnak a hullámok felett. A hatalmas mészkő-tömbök még a késői kréta időszakban alakultak ki a tengerHot Water Beach -Termálfürdő egy Új-Zélandi tengerparton . alatt, így a szerencsés látogatók néha érdekes fosszíliákat is találhatnak a lábuk alatt. A lélegzetelállító látványt nyújtó hófehér, tengerbe nyúlHerman, az óriás nyúl. ó szilák kb. 65-100 millió évvel ezelőtt jöttek létre. Az óceán évente az erózió következtében egy métert hódít el a sziklafalakból, így igen csak veszélyesFelelőtlen tinédzserek a 160 méter magas Beachy Head mészkőszikláinak peremén. a peremüket megközelíteni.

Heady Beach

Heady Beach

Heady Beach

Heady Beach

Heady Beach

A part szédületes látványán kívül az egyik legismertebb nevezetesség az itt található ikonikus piros-fehér világítótoronyCsodálatos fotók világítótornyokról, melyek kiállták az idő próbáját. , ami a modern navigációs rendszerek előtt nagyon fontos szolgálatot tett a veszélyes partvidéken. A sziklafal előtt, a tengerben álló 43 méter magas világítótoronyTokyo Skytree - a világ második legmagasabb épülete. 1902-ben épült és ma is áll, bár eredeti funkcióját már nem látja el.

Heady Beach

Heady Beach

Heady Beach


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!