Az orrszarvú madár

Az orrszarvú madárÉvente 3500 madarat öl meg a világ egyik legnagyobb naperőműve. vagy más néven kalaó (Buceros rhinoceros) a szarvascsőrűmadár-félék családjának leglátványosabb képviselője. A szarvascsőrű madarakGuanó begyűjtés a Ballestas-szigeteken. legnagyobbAllure of the Seas - a világ legnagyobb utasszállító óceánjáró hajója. képviselői közé tartoznak. HatalmasTúlméretezett kutyák. felfelé ívelő szarvuk van. Tekintélyes méreteik ellenére ügyesen, nagyokat szökkenve mozognak az ágak között, vagy erőteljes, hangos szárnycsattogással repkednek a fák fölött. Dél-Ázsiában, a Maláj-félszigeten és a Szunda-szigeteken (Szumátrán, Jáván és Borneón) él; a szubtrópusi-trópusi erdőA világ legnagyobb fatárolója. k lakója.

Orrszarvú madár

Orrszarvú madár

Orrszarvú madár

Orrszarvú madár

Orrszarvú madár


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!