A világűrből is látszik a világ legnagyobb autógumi temetője

Cimkék: , , ,

A világ legnagyobbAllure of the Seas - a világ legnagyobb utasszállító óceánjáró hajója. autógumi temetőWadi Al-Salaam - a világ legnagyobb temetője. je Kuvaitban található. Elképesztő, de a hatalmasTúlméretezett kutyák. területen hétmillió autógumi lelhető fel. Akkora, hogy a világűrből is látszik.

autógumi temető

Olyan hatalmas területet fednek le az autógumik, hogy az űrből is látható a jelenlétük. Rengeteg autógumi végzi Kuvaitban, miután élete a végéhez közeledik, hiszen az Európai Unióban illegális az autógumi lerakata. KuvaitTank temető Kuvaitban. egyik városa mellett, Sulaibiyában található a világ legnagyobb autógumi temetője. Itt minden évben hatalmas méretű lyukakat ásnak, ahová elhelyezik a használt kerekeket, ennek ellenére található körülbelül hétmillió darab a föld felszínén is.

autógumi temető

Rengeteg ország fizet azért, hogy autógumijukat Kuvait temetőjébe szállítsák. 2006 óta az Európai Unióban tilos autógumit tárolni, így azokat elszállítják, esetleg újra felhasználják. Ilyenkor játszóterekre készült játékokat készítenek belőlük, vagy mást, amely készülhet autógumiból.

autógumi temető

2010-ben az Egyesült Királyságban az autógumik 30 százalékát törmelékké őrülték, 20 százalékukat újra felhasználták. Azonban kevésbé fejlett országokban ilyen mértékű újrafelhasználás nem lehetséges, ezért kerülnek a gumik a temetőbe. Ráadásul ilyen mértékű tárolás veszélyes is, hiszen hogyha véletlenül tüzet fognának a kerekek, akkor hatalmas pusztítás jöhetne létre.

autógumi temető

autógumi temető

forrás: DailyMail

Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!