A világ 5 legbüdösebb városa

Cimkék: , , , , , , ,

Egy amerikai utazási irodaA Google elképesztő irodái - Dublin, London, Tel-Aviv. speciális “szagszakértőket” küldött az ügyfeleik által legkedveltebb uticélokhoz, hogy meggyőződjenek róla, joggal panaszkodnak-e a vakVakon mászta meg hat nap alatt az ezerméteres sziklát. ációról hazatérők arról, hogy elviselhetetlen bűz terjeng az egyébként csodaszép látnivalókat tartogató városokban. Tudd meg, hol kell befogott orral járni a turistáknak, és hogy mi okozza a kellemetlen szagokat!

Velence, Olaszország

Különösen nyáron, hőség idején kockázatos Velencébe utazni. A városEgy orosz város, amit elnyel a föld. szennyvízExtrém munka - búvárkodás a szennyvíztelepen. -elvezetése nem éppen korszerű, és ezt könnyen “kiszimatolhatjuk”…

Velence, Olaszország

Cancun, Mexikó

Trópusi strandjai és partyjai ezreket vonzanak évről-évre a városba. ÁllíNádszigetek a Titicaca-tavon. lag azért olyan büdös, mert a hotelek rengeteg szemetet öntenek a tengerbe.

Cancun, Mexikó

St. Helen Auckland, Anglia

A kis angol falucskában sokan élnek hagymatermesztésből. Az év bizonyos szakaszában olyan hagymaszag terjeng itt, hogy még szellőztetni sem tudnak.

St. Helen Auckland, Anglia

Cote D’or, Franciaország

Az Észak-Francia városkában készül a világ legbüdösebb sajtja. A karakteres “illat” miatt kizárták a települést a tömegközlekedésből!

Cote D'or, Franciaország

Rotorua, Új-Zéland

Kalandvágyók szívesen utaznak ide, mert hatalmas gejzírek törnek elő a földből. A záptojásszag, ami ezeket kíséri, sokakat kényszerít visszafordulásra.

Rotorua, Új-Zéland


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!