A Maldív-szigeteken nyitották meg a világ első víz alatti bárját

Cimkék: , , , , , ,

Maldív-szigetek5 különleges hotel szerte a világon. ad otthont a világ első vízKülönleges fotók, amiken egyszerre látható a víz feletti és víz alatti világ. alatti bárjának. A Subsix éjszakai bár októberben nyitott és olyan neves előadók is felléptek, mint például a Black Eyed Peas DJ-je, Poet Name Life.

A Maldív-szigetekA Brit Virgin-szigetek. ről mindenkinek a gyönyörű tengerpartVarázslatos tengerpartok a világ minden tájáról. , illetve az óceánban rejlő világ jut az eszébe. Azonban hamarosan a víz alatti életről nem csupán a búvárkodásra lehet asszociálni, ugyanis októberben nyílik meg a maldív-szigeteki Niyama hotelHotel del Salto - elhagyatott kolumbiai szálloda. víz alatti bárja, a Subsix nevű nightclub, amely a világon az első olyan szórakozóhely, melyet az óceánfenéken helyeztek el.

A Maldív-szigeteken nyitották meg a világ első víz alatti bárját

A Subsix bár és a vízalatti kilátás

Az építéskor gondoltak a természetre gyakorolt hatására, ezért a szárazföldön építették fel a szórakozóhelyet, majd csak ezután süllyesztették az óceánfenékre. A szállodaHotel del Salto - elhagyatott kolumbiai szálloda. tengerbiológusai emellett egy korallA Nagy-korallzátony. -regenerációs programot is indítottak, melynek során az élő korallokról letörött darabokat különböző keretekre erősítve az eredeti helyükhöz képest mélyebben helyezik el, ahol a hullámok már nem érik őket, hogy ott újra nőhessenek.

Az országban egyébként, habár ez az egyetlen vízalatti szórakozóhely, nem ez az egyetlen víz alattiAlexander Safonov víz alatti fotói. építmény, ugyanis az Anantara Kihayah és Conrad Maldives Rangali IslandÁlomnyaralás a Maldív-szigeteken. szállodákA világ legkülönlegesebb szállodái. mindketten rendelkeznek egy-egy, az óceán fenekére helyezett éteremmel.

A Maldív-szigeteken nyitották meg a világ első víz alatti bárját

A Maldív-szigeteken nyitották meg a világ első víz alatti bárját

A bár felszíni része

Forrás:azutazo.hu

Maldív-szigetek – az Indiai-óceán csodás szigetvilága

A Maldív-szigetek az Indiai-óceánMaldív-szigetek - az Indiai-óceán csodás szigetvilága. on található, 19 szigetcsoportMaldív-szigetek - az Indiai-óceán csodás szigetvilága. ból álló lánc, délnyugatra IndiáFeketére festették a buxtoni Kék Lagúna vizét. l és Srí Lankától. Észak-déli irányban kb. 800 km hosszan nyúlik el kicsivel az Egyenlítőn túlra. A szigetek ritkán emelkednek 2,5 méternél magasabbra a tengerből és egyikük területe sem nagyobb 13 km²-nél. Érdekesség, hogy ez …

Maldív-szigeteken


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!