A Kanas természetvédelmi terület varázslatos szépsége

Kanas egy lélegzetelállító természetvédelmi terület, KínaMegrepedt az üvegpadló egy nemrég átadott hegyi sétaúton. Altáj-hegységében, ahol gyönyörű természetes ökoszisztéma által kialakított tavakA legkülönlegesebb tavak a világon. , folyóÁtadták Kína első környezetbarát autópályáját. k, gleccserekA világ gleccsereiből gyűjtött jégmagmintákat raktároznak el az Antarktiszon. , erdőCsodálatos látvány - ilyen, amikor a bálnák szivárványt fújnak a levegőbe. k és tisztások sokasága lelhető fel. Középpontjában található a Kanas-tó 1375 méterrel a tengerszint felett. Területe 45,73 km2 és a belőle eredő Kanas folyó mintegy 125 km hosszan folyik a csodás tiszta helyi erdőben, amely ősszel csodás festői ezerszínű tájat adva a helynek.

Kanas-tó

Kanas, ami azt jelenti „szép, gazdag és titokzatos” talán a leglenyűgözőbb üdülőhely az északi Xinjiang tartományban. Sokan jönnek ide abban a reményben is, hátha megpillanthatják a Kanas-tó misztikusA dogon nép misztikus világa. fenevadát, amelyre számos turistaTuristák zavarták meg a teknősök tömeges fészekrakását a Costa Rica-i tengerparton. megesküdött.

Kanas-tó

Az egyik ilyen történet 2005-ben június 7-én délután történt, amikor 7 kiránduló pekingi turista hajóTöbb ezer hajóroncs hever az észak-amerikai Nagy-tavakban. kázott a szép, különlegesEl Diablo - az Ördög étterme. és békés tavon, amikor észrevették, hogy a hajóBadain Jaran - varázslatos ázsiai sivatag. l körülbelül kétszáz méterre egy hatalmas hullám „nőtt ki” a tóból. Két ismeretlen fekete óriás emelkedett ki a vízből és úszott keleti irányban, majd két perc elteltével eltűnt a tóban. A pekingi szemtanúk szerint a szörny hossza körülbelül tíz méter volt.

Kanas-tó

Kanas-tó

Kanas-tó

Kanas-tó

Kanas-tó

Kanas-tó

Kanas-tó

Kanas-tó

Kanas-tó

Kanas-tó


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!