5 gyönyörű jégbarlang

A jégbarlangok a természetA természet csodái . csodái, sokat ismerünk már, azonban sok még annyira megközelíthetetlen helyen van, hogy a legmerészebbek sem tudtak hozzáférni. Sokan szeretnek túrázni ezekben a barlangokAz ellorai barlangtemplomok. ban és új utakat felfedezni.

Mittelallalin jégbarlang, Fairy gleccser, Svájc

Ez a jégbarlangIsmeretlen életformák rejtőzhetnek az antarktiszi jégbarlangokban. már több ezer éves és egy rendkívül érdekes, interaktív élményt nyújt az idelátogatók számára. 3500 méter mélyen bóklászhatnak az érdeklődők és csodálhatják a „galériákat” és a természet formálta jégszobrokat.

Jégbarlang

Jégbarlang

Jégbarlang

Görner gleccser, Valais, Svájc

A Görner a második legnagyobbA világ legnagyobb ócenáriuma Szingapúrban. gleccserSorra kerülnek elő az első világháborús tárgyak egy olvadó olaszországi gleccserből. az Alpokban. A barlangot egy profi csapat tárta fel, azonban még közel sem ismert az egész barlangrendszerLuray-barlangok - 400 millió éves barlangrendszer. .

Jégbarlang

Jégbarlang

Jégbarlang

Kamcsatka jégbarlang, Oroszország

Ez a régió a durva éghajlatáról és a sok felfedezetlen természeti csodáiról ismert. A KamcsatkaA kamcsatkai jégbarlang - Egy érdekes természeti képződmény. barlangA világ leghatalmasabb látnivalói. elképesztőElképesztő videó - a világ egyik legnagyobb közlekedési dugója. en gyönyörű, amikor a napMegdöbbentő videó a bolygók és csillagok méreteiről. bevilágítja, többszínű fényekben csillog.

Jégbarlang

Jégbarlang

Jégbarlang

Dobsinai jégbarlang, Dobsina, Szlovákia

Ez a jégbarlang a Szlovák Paradicsomban található és az UNESCOKilenc új helyszín került fel a világörökségi listára. VilágörökségKilenc új helyszín került fel a világörökségi listára. listáján is szerepel. A jégHatalmas jéghegy szakadt le az Antarktiszról. elérheti a 26,5 méteres vastagságot is egyes szakaszokon. A kiépített lépcső megkönnyíti a közlekedést a barlangban, így szinte bárki megcsodálhatja ezt a helyet.

Jégbarlang

Jégbarlang

Jégbarlang

Eisriesenwelt, Werfen, Ausztria

Ez a jégbarlang 42 kilométeres hosszúságával a legnagyobb jégbarlang a világon. A turisták körében nagy népszerűségnek örvend, a tárlatevezetés során a barlang kialakulását is megismerhetik az érdeklődők.

Jégbarlang

Jégbarlang

Jégbarlang


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!