30 nap a tengeren – lélegzetelállító time-lapse videót készítettek egy teherhajó fedélzetéről

Jeffrey Tsang egy hatalmasTúlméretezett kutyák. teherhajón szolgál, emellett nagy szenvedélye a fotózásMagyar fotós képe nyert a nemzetközi versenyen. , így nem csoda, hogy munkája során lenyűgöző felvételeket szokott készíteni. Legutóbbi útjáról közel 80 ezer fotóval tért haza, s ezekből egy fantasztikus time-lapse videóLenyűgöző timelapse videó készült Hongkongról. t állított össze, melyben érdekes és egészen ámulatba ejtő pillantok váltják egymást.

Megcsodálhatjuk a tengerHot Water Beach -Termálfürdő egy Új-Zélandi tengerparton . és az égbolt szemet gyönyörködtető változásait, miközben a hajó a Vörös-tengertől Srí Lankáig, majd onnan tovább Szingapúrig és Hongkongig halad.

Az egy hónapos utat egy mesterien összevágott, tízperces videóban követhetjük végig, ami egyszerre informatív és magával ragadó. A videónak köszönhetően ízelítőt kaphatunk a tengerészek életéből, az óceánok “végtelenségéből”, a félelmetes viharokból, a gyönyörű napfelkeltékből és a kikötőKészül a Világ legnagyobb hajója, ami 18 000 konténert fog szállítani [Video]. k nyüzsgéséből is.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!