Ússzon karácsonyi fényárban az otthonod!

Ahogy beköszönt a hideg idő és elérkezik a december, az emberek egyre inkább érzik a karácsony közeledtét. A várakozás időszaka kiválóan alkalmas arra, hogy napról napra ünnepi díszbe öltöztessük a szívünket és az otthonunkat. 

Egyre több bejárati ajtón jelennek meg a kopogtató koszorúk, majd pedig sorra gyulladnak ki a fények az ablakokban és az erkélyeken. Sokan művészi szintre fejlesztik a díszítést és egész kompozíciókat varázsolnak az udvarra vagy a ház falára. Ehhez pedig nincs is szükség másra, mint LED fényfüzérekre.

A karácsonyi hangulat megteremtése

A karácsonyra való ráhangolódást segítik a csome.hu LED fényfüzérei, melyek energiatakarékos megoldást nyújtanak otthonunk felöltöztetéséhez. Bár az ünnep lényege az, ami a szívünkben van, ezt azonban külsőleg is kifejezhetjük, hiszen otthonunkban bensőséges karácsonyi hangulatot tudunk teremteni. 

Ilyenkor a középületek és az utcák is díszkivilágítást kapnak és persze ne feledkezzünk meg az üzletekről, ahol a fények mellett tematikus zenei kínálat teszi teljessé az ünnepi élményt. A vásárok időszaka is ez, melyet semmiképpen ne hagyj ki, hiszen a vásári forgatagban remekül felmelegít egy pohár forralt bor, egy ízletes puncs, ha pedig megéheztél, akkor várnak a pecsenyesütők és a kenyérlángosok.

Hogyan kezdj hozzá otthonod feldíszítésének?

Bizonyosan vannak már díszeid, de érdemes ilyenkor valami újdonságot is beszerezni. Mivel a LED fényfüzérek nem fogyasztanak sok energiát, ezért nyugodtan tehetsz ki belőlük többet is. Miért is ne lenne a te házad a legfényesebben ragyogó gyöngyszem az utcában? A külső díszítés mellett a lakás belső tereit is átalakíthatod, valamint kerüljön az asztalra adventi koszorú. 

Vásárolhatsz karácsonyi terítőt, tányéralátétet, amivel igazán elragadó terítéket tudsz prezentálni. Esténként illatos mécseseket, gyertyákat, párologtatókat is meggyújthatsz, melyhez az év ezen szakaszában a szegfűszeg, a fahéj, a szilva illata illik leginkább.

Milyen LED fénysorokat tudsz vásárolni?

A LED technológia előnye a hagyományos izzókkal szemben nem csupán az energiatakarékosságban merül ki, hanem arra is képesek, hogy a programozásuk szerint váltogassanak különféle színeket. Ha szereted a vibráló árnyalatokat, akkor válaszd ezt a verziót, ha pedig a hagyományos színeket kedveled, akkor vásárolj hideg vagy meleg fehér színű füzért.

Ha kültérre szánod az izzókat, akkor mindenképpen kültérre is megfelelő terméket vásárolj, ezek ugyanis bírják az időjárási viszontagságokat. Ilyen esetben az izzók jelzése az IP44, ezeket nyugodtan kiteheted az erkélyre, a csatornára vagy a kinti fenyőre is.

Extra formájú fényfüzérek is kaphatók, melyek például jégcsapot formáznak, vagy a zsinórjuk is színes. Bluetooth-os változat is elérhető, amellyel teljesen egyénre szabhatod az égősor megjelenését. Ezenkívül elemes termékek is léteznek, ezeket azonban csak beltéren használd.

A LED fényfüzérek gyönyörűvé és meghitté teszik otthonodat, segítenek az adventi elmélyülésben és ráhangolnak a közelgő ünnepekre.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!