Megható videó – könnyekben tört ki a kisfiú amikor visszakapta elveszett kutyáját

Egy texasi anyuka videót készített azokról a megható pillanatokról amikor kisfia végre viszontlátta a hetekkel korábban eltűnt kutyáját. Paula Williams és a kisfia, Khane hetekig kereste az eltűnt kutyát, ám minden erőfeszítésük ellenére sem találták, és egy hónap múlva már kezdték feladni a reményt, hogy előkerül szeretett kutyusuk. Paula azonban megtudta, hogy Kase nevű kutyájukat egy közelben élő család megtalálta és befogadta. Természetesen azonnal felkereste a családot, akik elmesélték Paulának, hogy az út szélén látták meg a magányosan csatangoló kutyát és mivel megsajnálták hazavitték magukkal és gondját viselték, addig amíg gazdája rá nem talált. Khane erről mit sem tudott, mivel az anyukája szerette volna meglepni a kisfiút, aki nagyon kötődik a a kutyához. Amikor Paula hazaért a kutyával, szólt a fiának, hogy menjen oda az autóhoz, mert meglepetés várja.

kisfiu-2

Amikor kisfiú közelebb ért az autóhoz először nem is akart hinni szemének, majd könnyekben tört ki annyira boldog volt amikor rájött, hogy előkerült a szeretett kutyája. El is mondta az elcsatangolt kutyájának, hogy mennyire hiányzott neki. A megható találkozást az édesanya meg is örökítette és a videót feltöltötte egy elveszett és megtalált állatokkal foglalkozó Facebook-oldalra, ahonnan villámgyorsan terjedni kezdett. A rövidke, de annál szívmelengetőbb videót már közel 4 millióan látták és örültek együtt a kisfiúval.

kisfiu

VIDEÓ:

Just wanted to share some good news! My sons puppy went missing about a month ago and we just found him. This is the video of my son reuniting with his baby Kase!* he was found right down the street from our house. A nice family had taken him in and kept him warm and fed!

Közzétette: Paula Williams – 2016. január 8.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!