Kormányautomatika és robotpilóta rendszerek magyar gyártótól (x)

Mezőgazdaságból élők számára kiemelten fontos a hatékonyság. A szükséges befektetések minimalizálásával szeretne elérni maximális hasznot? Szeretne azonnali megtakarításokat és aratáskor magasabb hozamot? A magyar gyártású LD-Agro automata kormányzási rendszereivel nem álom többé, tudja meg hogyan!

2

A szántóföldi növénytermesztésben kiemelkedő szerepet játszanak az input-anyagok árai, mivel döntően ezek határozzák meg a termelés költségében. Ezt már egy egyszerű sorvezető is jelentősen csökkentheti, azonban igazán nagy megtakarításokat mezőgazdasági gépvezérlés, robotpilóta vagy kormányautomatika használata eredményezhet. Gyakran a munkavégzés minősége sem megfelelő, ezért az átfedések és kihagyások a területteljesítményben és a hozamban okoznak kiesést. Hogyan lehet mégis a kevesebből többet kihozni?

LD-Agro mezőgazdasági gépvezérléssel és robotpilótával a pontos munkavégzéshez!

A különféle szántóföldi gépek akár +-2 cm-es pontossággal is dolgozhatnak egyenes vagy görbe nyomvonalakon mezőgazdasági gépvezérlés segítségével. Kormányautomatika segítségével azonnali, kézzelfogható megtakarításokat érhet el. Milyen megtakarítások érhetőek el tehát kormányautomatikával?

Robotpilóta rendszerek +- 2 cm-es sorcsatlakozási és visszatérési pontossággal!

A pontos, +-2 cm-es pontosság önmagában kevés, hiszen tökéletesen párhuzamos sorok csak robotpilóta használatával érhetőek el, amivel jelentős üzemanyag- és input-anyagcsökkenés valósítható meg. Mezőgazdasági gépvezérlés minden munkaműveletnél használható, legyen szó vetésről, sorköz kultivátorozásról vagy vegyszerezésről. A robotpilóta rendszer minden olyan esetben használható, ahol szükség van a pontos visszatérési vagy sorcsatlakozási pontosságra, vagy amikor még nem rendelkeznek művelő utakkal. Mezőgazdasági gépvezérléssel precízebb a munkavégzés, milyen előnye van még?

1

LD-Agro automata kormányzás rendszerekkel sokkal könnyebb a munka!

A robotpilóta megkönnyíti a traktoros munkáját, hiszen a gép ideális nyomvonalon tartását a kormányautomatika végzi. A figyelmem ezért a tényleges munkafolyamatra fordítható. A mezőgazdasági gépvezérlés csökkenti a fáradságérzetet, így növeli a hatékonyságot. Akár egy hosszú műszak végén is tökéletes marad a munkavégzés, a csatlakozó sorok párhuzamosak maradnak, hiszen a gép soron tartását a kormányautomatika végzi a gép kezelője helyett. Előfordult már Önnel, hogy hogy kevés idő alatt sok szántóföldi munkát kellett elvégeznie?

Kormányautomatika segítségével dolgozzon precízen függetlenül az időjárástól!

A robotpilótának mindegy, milyen napszak van, mert éjjel is tökéletesen követi a sorokat! A kormányautomatika porban vagy ködben, a nap 24 órájában folyamatosan biztosítja a pontos és költséghatékony munkavégzést! Az LD-Agro mezőgazdasági gépvezérlések fent említett előnyei precízebb munkavégzést eredményeznek kevesebb input-anyag felhasználásával, ezáltal tudja növelni a hatékonyságot!

Az LD-Agro kormányautomatika traktorra, kombájnra, önjáró permetezőre is felszerelhető?

A mezőgazdasági gépvezérlést alapvetően három nagy csoportba soroljuk, ezáltal szinte bármilyen erőgépbe beépíthetőek. Az összes LD-Agro kormányautomatika tartalmazza a precíz munkavégzéshez szükséges szenzorokat: iránytűt, giroszkópot és gyorsulásmérőt, így a robotpilóta rendszer egyedülálló módon korrigálja az összes dőlésből eredő pontatlanságot.

  • Univerzális kormányautomatika (LD-Agro UniDrive): A robotpilóta rendszer az eredeti kormányra szerelt elektromechanikus motor segítségével irányítja a traktort. A motorja egy fogas koszorú segítségével kapcsolódik a kormánykerékhez, kényszerhajtásos kivitel, így nem lehetséges a csúszás! Az LD-Agro UniDrive robotpilóta legnagyobb előnye a mobilitás: ez a kormányautomatika több gépen is használható, a telepítése a típus specifikus elemek segítségével gyorsan, könnyen megoldható.
  • Előkészített gépekhez LD-Agro SteerReady robotpilóta: ide tartoznak azok az automata kormányzásra gyárilag előkészített gépek, melyek már rendelkeznek a szükséges hidraulikus vezérszeleppel, esetleg kerékszög szenzorral, stb. Ezekre a meglévő elemekre épül fel az LD-Agro SteerReady mezőgazdasági gépvezérlés, ami így a legpontosabb és legközvetlenebb automata kormányzást biztosítja.
  • Mezőgazdasági gépvezérlés utólagos hidraulika beszereléssel (LD-Agro Hydraulic): géptípustól függően egyedi hidraulikus felszerelő készletek állnak rendelkezésre a vezérlőszelep utólagos beépítéséhez. Hidraulikus kormányvezérléssel pontosabb munkavégzés és jelentős vetőmag-, vegyszer- és műtrágya-megtakarítás érhető el!

Hozza ki Ön is a legtöbbet gazdaságából a magyar gyártású LD-Agro robotpilóta rendszerekkel! Csökkentse a termelés költségeit, növelje a hozamot Automata kormányzás használatával! A megfelelő mezőgazdasági gépvezérlés és GPS-vevő kiválasztásához kérje szakember segítségét!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!