Hüllők, csótányok, férgek és pókok az Explorers Club idei vacsoráján

Március 21.-én tartották az 1904-ben alapított Explorers Club éves vacsoráját New York-i Waldorf Astoriában, ahol  ízeltlábúakat, férgeket, csótányokat, pókokat, krokodilokat, rákokat és egyéb állati különlegességeket szolgáltak fel a vendégseregnek. Az Explorers Club terepmunkákra, tudományos felfedezőutakra specializálódott társaság.

Explorers Club dinner

Fotó:  Andrew Kelly

Hagyomány, hogy időről időre gazdag, befolyá­sos emberek összejönnek e nívós helyen, hogy fura ételeket kóstolhassanak meg: nyársra húzott csótányt, filézett pézsmapockot ízlelgethettek, a főfogás aligátor volt, a csemege pedig sült pók. A séfek feltálaltak még kígyófejű halat is, de a kecskeszem sem maradt el. A cél az volt, hogy különlegességet csempésszenek a hétköznapi étkek sorába. Arról is gondoskodtak, hogy a furcsa falatokat a legjobb pezsgővel öblítsék le a vendégek, és talán bódultan a hüllőket is szívesebben rágcsálták el.

Explorers Club dinner

Kígyóhal

Fotó:  Andrew Kelly

Explorers Club dinner

Strucc

Fotó:  Andrew Kelly

Explorers Club dinner

Skorpió a süteményen

Fotó:  Andrew Kelly

Explorers Club dinner

Fehércsokoládéba mártott lárvák

Fotó:  Andrew Kelly

Explorers Club dinner

Bikahere

Fotó:  Andrew Kelly

Explorers Club dinner

Kecske hímtagja

Fotó:  Andrew Kelly

Explorers Club dinner

Nyársra szúrt pókok

Fotó:  Andrew Kelly

Explorers Club dinner

Csótány és pók

Fotó:  Andrew Kelly

Explorers Club dinner

Fotó:  Andrew Kelly

Explorers Club dinner

Krokodil

Fotó:  Andrew Kelly

Explorers Club dinner

Fotó:  Andrew Kelly

Explorers Club dinner

Fotó:  Andrew Kelly

Explorers Club dinner

Fotó:  Andrew Kelly

Explorers Club dinner

Fotó:  Andrew Kelly

Explorers Club dinner

Fotó:  Andrew Kelly


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!