Ezek a leggyakoribb női intimplasztikai beavatkozások

A női intimplasztika során az egyéni adottságoktól és a kívánt eredménytől függően elvégezhető a kisajkak kisebbítése, asszimetriájának helyreállítása, a nagyajkak zsírleszívással vagy éppen sajátzsír feltöltéssel való formálása és a csuklyaplasztikája is.

Kisajak plasztika

A kisajak plasztika a leggyakoribb intimplasztikai beavatkozás, ami a megnagyobbodott, túlérő, kilógó, aszimmetrikus kisajak és a hüvely közvetlen bemeneti területének korrekcióját jelenti. Célja a női intim kisajkak méretének korrigálása.

A kisajak plasztikát helyi érzéstelenítéssel végzik, így az kevés kellemetlenséggel jár és a gyógyulási idő is rövid. A kisajak plasztikája más intimplasztikai beavatkozásokkal együtt is elvégezhető, mint például a nagyajkak vagy a csuklya plasztikájával.

Azok a nők, választják ezt a beavatkozást, akik nem elégedettek intim területeikkel, és a fodros ajkak helyett simább, finomabb hatást szeretnének elérni.

A kisajak plasztika segítségével a nők zavaró anatómiai problémája megszűnik, mely a fizikai kellemetlenségeken túl lelki gondokat is jelenthet.

Nagyajak plasztika

Gyakori a látványos nagyajak aszimmetria is, amikor nagyajak jóval nagyobb a másiknál. A petyhüdtté vált nagyajkakat a lógó rész íves kimetszésével lehet korrigálni  vagy saját zsír feltöltésével lehet feszesebbé tenni.

A kisajkak túllógása, a nagyajkak asszimetriája különböző funkcionális és esztétikai panaszokat jelenthet a páciens számára. Az elváltozás elhelyezkedésénél fogva nem egyszer súlyos lelki problémákat is okoz. Éppen ezért fontos, hogy bátran merjen szakorvoshoz fordulni a problémájával!

A csiklót fedő csuklya plasztikája

A kis és nagyajkak korrekciója összekapcsolódhat a csuklya, vagyis a csiklót körülvevő bőrfelesleg korrekciójával, hiszen gyakran nemcsak a szeméremajkak nagyobbodnak meg “szárnyszerűen”, hanem ezzel egybefüggően a csuklya is.

Ha a csikló túl kicsi, csak a hegye látszik vagy ha nem elég intenzív az inger, akkor ezen esetekben is kívánság szerint szabadítható ki a csikló a csuklyából, hogy az ingerek akadály nélkül érhessék a gyönyör központját. Az általános vélekedéssel ellentétben a csikló szabaddá tétele nem okoz gondot a hétköznapokban, bár kérdés, hogy a csuklya eltávolítása vagy hátrahúzása valóban szükséges-e az orgazmus eléréséhez.

Szeméremdomb plasztika

Főleg fiatal nőknél okozhat az problémát, hogy bármennyire is lapos a has, a szeméremdomb – ahogyan a nevében is benne van – bizony domborodik. A plasztikai sebész ebben az esetben is segíthet: zsírleszívással lehet laposabb, alacsonyabb dombot kínálni a kíváncsi férfiszemeknek. Ez a probléma későbbi életkorokban magától megoldódik: az idősebb hölgyek éppen a dombocska eltűnése ellen küzdenek. És számukra is van megoldás.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!