Elpusztult egy autópályán szállított zsiráf, aki felüljárónak csapódott

Giraffe-Bridge

Többen lefotózták azt a különös látványt, ami a dél-afrikai Pretoriában található autópályán sokkolta az autósokat. Egy teherautóval két zsiráfot szállítottak egy nyitott konténerben és nem sokkal később megtörtént a baj. Az egyik állat eltalált a fejével egy felüljárót, az ütés olyan erős volt, hogy az állat elpusztult. A zsiráfokat sokan lefotóztak út közben, többen meg is osztották a fotókat a Twitteren, de a balesetet senki nem látta. Az állatokat szállító teherautós elmondta, hogy már több felüljárót is kereszteztek, mire a baleset bekövetkezett, amit a sofőr szerint az okozhatott, hogy az elpusztult állat pont a felüljáró előtt nyújtózott egyet.

A helyi állatvédők már azt fontolgatják, hogy feljelentést tesznek a felelőtlen tulajdonos ellen, de egyelőre megvárják a hivatalos vizsgálat eredményét, hogy mégis mi okozta az állat súlyos fejsérüléseit.

A baleset előtt többen lefotózták a zsiráfokat és közzétették a Twitteren

zsiraf

Egy hasonló jelenetet a morbid humorral megáldott rendezők is képernyőre vittek a Másnaposok 3 című filmben, azonban arra senki nem gondolt, hogy egy ilyen borzalmas eset a valóságban is megtörténhet.

Forrás:Mashable


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!