Duguláselhárítás fix áron Budapesten azonnal!

A dugulás nem válogat, bárhol, bármikor “lecsaphat”. Persze azért többnyire akadnak előjelek, amik árulkodóak. A kellemetlen szag, vagy a visszafolyó víz azt üzenik: valami nincs rendben. Ám ha a jelzéseket figyelmen kívül hagyják, akkor bizony a dugulás elkerülhetetlenné válhat. Na ilyenkor van szükség azonnali, gyors és fix áras segítségre!

Hogy mitől olyan nagy szám a fix árazás?

http://dugulaselharitas-fix-aron.hu hozta be a “fix áras” kifejezést, megnevezést a köztudatba. Ami azt jelenti a gyakorlatban, hogy kiszálláskor nem a méterek száma, vagy az eltelt óra számít, hanem az előre meghatározott munkabér. Tehát a karbantartás kalkulálható, előre tervezhető, már amennyiben nem sürgősségi riasztásról van szó. De ebben az esetben sem változnak, gyarapodnak az összegek útközben. Így a bizalom már a kezdetektől fogva kiépülhet.

Budapest területén hétköznap és hétvégén jöhetnek a telefonok: duguláselhárítás, egyéb vízvezeték szerelési feladat kapcsán egyaránt.

A mosogató, a WC, a piszoár, a kád, a mosdó, a mosogatógép, a csatorna vagy éppen a fővezeték is eldugulhat. A probléma gyakorlatilag bármikor jelentkezhet, s nem mindig akadnak figyelmeztető jelek. A fennakadás észlelése után ugyan kaphatnak egy esélyt a házi praktikák, de a legbiztosabb a hozzáértő beavatkozás.

A honlapon böngészhető tudástár jó alapként szolgálhat a tájékozódáshoz, s nem egy esetben az ott kapott tanácsok hozzájárulhatnak a jövőbeni nehézségek megelőzéséhez. Ám ha nagy a baj, és az ügy nem tűr halasztást, akkor függetlenül az időponttól és dátumtól a legjobb a cselekvés!

108. Pontosan ennyi referencia található az oldalon, ami csak töredéke az évek során elvégzett munkáknak. Pesten 108 alkalommal került pont a vizes blokkokkal összefüggő ügyek végére. Ez a szám, többet mond, minden szónál.

Az pedig külön előny, hogy hétvégén sem áll meg az élet. Hiszen, ha más nem Murphy sokat emlegetett törvénye alapján, ami elromolhat, az el is romlik, és mikor máskor, ha nem pont hétvégén? De ez sem jelenthet gondot, s pláne nem okozhat fejfájást! A fix árakon kívül az azonnali kiszállás is borítékolható egy olyan cégtől, amelyik 2006 óta foglalkozik duguláselhárítással és vízvezeték szereléssel. Budapesten és 60km-es vonzáskörzetében éjjel és nappal kimennek, és 7 napos garanciát vállalnak.

Hogyan előzhetjük meg a bajt?

Hívjuk ki a szakembereket rendszeres időközönként átvizsgáltatni a vizes blokkokat. Ezzel a tudatos odafigyeléssel nagyon sok, amúgy váratlan kellemetlenség elkerülhető.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!