Depressziós lett a menhelyre visszavitt kutya

A March nevű pitbull keverék kutya majdnem belebetegedett a bánatba miután visszakerült a menhelyre, pedig úgy tűnt, hogy végre örökbe fogadják. A kutyát néhány hónappal korábban mentették meg az utcáról a Philadelphia-ban működő ACCT Philly nevű szervezet munkatársai, és azóta próbáltak neki gazdát találni. A kutyáért korábban jelentkezett egy család és úgy volt, hogy örökbe fogadják az állatot. Haza is vitték magukkal, ám nem sokkal később visszavitték a menhelyre, mondván, hogy meggondolták magukat. March ezt követően teljesen magába fordult, egész nap a kenneljében ücsörgött és a falat bámulta.

szomoru-kutya-2

A menhely munkatársai szerint semmihez sem volt kedve, csak a sarokban gubbasztott, leszegett fejjel. A szomorú kutyáról a Fox News riportere, Dawn Timmeney készített néhány képet, amiket megosztott a Facebookon.

szomoru-kutyaFotó: Facebook/Dawn Timmeney

Miután a róla készült képek villámgyorsan terjedni kezdetek, nagyon sokan érdeklődtek a menhely munkatársaitól March állapotáról és többen jelentkeztek, hogy örömmel magukhoz vennék. Végül ki is kiválasztották a számára leginkább megfelelő gazdikat és azóta már új otthonában van, így remélhetőleg most már egy boldog és kiegyensúlyozott kedvenc válik belőle.

szomoru-kutya-3


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!