Az otthon melege – a ház fűtése már nem okoz gondot

A ház fűtése többé már nem lehet gond! A FLAGA számos, egyedi igényekhez igazítható korszerű megoldást kínál, melyek közül tetszése szerint választhat.

A házak hagyományos, tüzeléses fűtése sok gonddal jár. Nemcsak be kell szerezni a tüzelőanyagot, de azt valahol tárolni is kell, takarítani az utána keletkező port és kormot, észben tartani, hogy gyújtsuk meg, vagy tartsuk égve a tüzet – és itt csakis kényelmi szempontokat vettünk sorra. A hagyományos fa- és szénfűtés szénmonoxid mérgezés kockázatával jár, emiatt nemcsak a mindennapokban kell vigyázni, hanem arra is ügyelni kell, hogy a kéményseprő rendszeresen ellenőrizze a kéményt. Nem utolsó sorban pedig azt is meg kell említeni, hogy a hagyományos fűtés során keletkező égéstermékek igen kártékonyak a környezet számára. Ezért nem mindegy, hogy mivel fűt.

Komplex megoldás           

Lehetséges, hogy a ház fűtése egyben kényelmes, tiszta, biztonságos és még környezetkímélő is? Igen! A FLAGA társaság éppen ilyen megoldásokat kínál. Amennyiben a ház fűtésén gondolkodik a legjobb megoldás a gáztartály. A gáztartályok különböző méretben kaphatók, így a méretük igazítható a fűtési szükségletekhez. Továbbá olyan helyeken is biztosítják a gázfűtést, ahol a gázhálózat még nincs kiépítve. A gáztartály akár a telken, akár a föld alatt is elhelyezhető. A FLAGA gáztartály használatánál nincs egyszerűbb dolog – az ügyfélvonalon keresztül egyszerűen megrendelheti a gázt. A FLAGA tartálykocsival szállítja a gázt Önnek, legkésőbb 10 nappal a megrendelést követően. Mivel a FLAGA vállalja a tartályban lévő gázszint távfelügyeletét is, nem kell figyelnie a tartályban lévő gázmennyiségre. Amikor a gázszint a kritikus határ alá esik, a FLAGA munkatársai értesítik és biztosítják a feltöltést.

A tartályos pébégáz további előnye az, hogy az égés során minimális mennyiségű melléktermék keletkezik, így a gáztartály nemcsak környezetbarát megoldást jelent, de hatékony, gazdaságos megoldást is. Az otthon melege a biztonságérzet is – a szakemberek által telepített tartály és pébégázzal való fűtés a hagyományos tüzelési megoldásokhoz képest sokkal biztonságosabb megoldás. Összegezve a folyékony gázzal való fűtés kényelmes, tiszta, biztonságos és környezetbarát megoldás.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!