51 évig élt egy karjába ékelődött autóalkatrésszel egy amerikai férfi

A 75 éves Arthur Lampitt alkarjába egy 51 éve történt autóbaleset során ékelődött be egy alkatrész. Az illinoisi férfi elmondása szerint nagyon sokáig nem is érezte, hogy van valami a karjában, de mivel egy ideje erős fájdalmat érzett az alkarjában, a felesége unszolására orvoshoz fordult. Miután megvizsgálták kiderült, hogy az idős férfi tüneteit egy körülbelül 17 centis tárgy okozza. Egy 45 perces műtét során az orvosok eltávolították az alkatrészt, amiről kiderült, hogy egy 1963-as T-bird irányjelző karja, ami az évtizedekkel korábbi autóbalesete során került a testébe.

alkatresz

Arthur Lampitt autójával egy kamionnak ütközött, aminek következtében súlyos belső sérüléseket szenvedett és eltört a csípője. “Nem csodálom, hogy a balesetem után az orvosok nem a karomra összpontosítottak. Össze-vissza voltam törve, jobb dolguk is volt, mint a kezemmel foglalkozni”- mondta a 75 éves nagypapa.

alkatresz-2

“Az orvosok azt mondták, azért nem éreztem semmilyen jelét annak, hogy az alkatrész a testemben van, mert betokosodott.” A férfi azt tervezi, hogy kulcstartót készít a kioperált alkatrészből, hogy ezután is mindig vele legyen.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!