Yonaguni monuments – víz alatti piramisok Japán partjainál

Cimkék: , , , , ,

A JapánFöld alatti jégfalat építenek a fukusimai atomerőmű köré. hoz tartozó Yonaguni-szigetTanah Lot - gyönyörű tengeri templom Balin.  partjainál titokzatos, piramishoz hasonló építmények hevernek a vízKenya alatt több százmilliárd köbméter vizet találtak. alatt. A romokat 1986-ban találta meg egy könnyűbúvár. A felfedezésGyémántlelőhelyet jelez egy ritka növényfaj. óta számos merülést is végeztek a szakértők a Yonaguni monuments-nek keresztelt romoknál. Több elmélet is született a tengerÓriási víztisztítót építenek, ami 7 millió tonna műanyag szemetet gyűjt majd az óceánokból. alatt rejtőző piramisÚjabb érdekesség derült ki a gízai nagy piramisról. -szerű sziklatömbökről. A tudósok legtöbbje úgy véli, hogy a  képződmény a természetLélegzetelállító kristálybarlang Mexikóban. alkotása, néhány kutató azonban egy letűnt civilizáció munkásságát véli felfedezni bennük. Kimura Maszaaki, a Rjúkjúi Egyetem szeizmológus professzora és sok más kutató szerint a romok mesterséges eredetűek és 2-3000 évesek lehetnek. Az építmények földrengésMeghalt a hős mentőkutya, aki az ecuadori földrengés túlélői után kutatott. következtében süllyedtek a tengerbe. A korábbi szárazföldi eredetet támasztja alá az egyes barlangokban található cseppkő, ami víz alatt nem jön létre.

Yonaguni piramis

Yonaguni piramis

A piramisokról több szakértő  gondolja azt, hogy nem mesterségesen hozták létre őket, hanem csupán épületnek látszó, erózió alakította tengeralatti sziklaképződményekről van szó. A Yonaguni monuments a tengeralatti régészetRégészeti misszióra indult a világ legnagyobb, napenergia hajtotta hajója. egyik legnépszerűbb és legvitatottabb lelete.

Yonaguni piramis

Yonaguni piramis

Yonaguni piramis

Yonaguni piramis

Yonaguni piramis

Yonaguni piramis


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!