Szédítő timelapse videó New Yorkról, a mindig nyüzsgő nagyvárosról

Még azok is sokszor láthatták New Yorkot, akik sosem léptek AmerikaKülönleges születésnapot szerveztek 9/11 utolsó élő mentőkutyájának. földjére, hiszen filmekBepillantás a híres filmek kulisszái mögé. , videók ezrei örökítették már meg. Az alábbi videó mégis különlegesnek számít New Yorkról, a városról, ami soha nem alszik.

A felvétel timelapseÉszak-Korea másik arcát mutatja egy turistacsalogató videó. technikával készült, amelynek lényege, hogy művészien, felgyorsítva mutassák be az idő múlását. Egy nagyvárosban ehhez könnyű témát találni, így az utóbbi években rengeteg kiváló műalkotás született a “Nagy almáról”.

Thomas Pöcksteiner és Peter Jablonowski a FilmSpektakel nevezetű osztrák videóstúdió tagjai New Yorkba utaztak, hogy elkészítsék ezt az igazán látványosVideóra vették, ahogy kristályokká törik egy befagyott tó jege Norvégiában. és egyben szédítő timelapse videóÉszak-Korea másik arcát mutatja egy turistacsalogató videó. t. 10 nap alatt 65000 fényképet készítettek, amelyekből a végén összeállt ez a fantasztikus videó:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!