A Sötét erdő Észak-Írországban

Cimkék:

A sötét erdőMegtalálták azt a japán kisfiút, akit a szülei büntetésből hagytak az erdőben. nek nevezett fasorRua Goncalo de Carvalho - a világ legszebbb utcája. az észak-írországi Bregagh út mentén látható. Már 300 éve őrzik a bükkfák az utat, az idők folyamán az ágaik egyre erősebben összefonódtak, így egy természetes alagutat alkotnak. Ezt a gyönyörű bükkfa sort a Stuart család ültette még a 18.században. Azért ültették a fákat, hogy a Gracehill Háznak nevezett grúz kastélyukHatalmas lyuk keletkezett egy orosz faluban. felé haladó látogatókat lenyűgözzék. A ház ma golf klubként működik. Két évszázaddal később a sötét erdő fái még mindig állnak, elképesztő látványt nyújtanak, és Észak-Írország egyik legszebb természeti jelenségEgyszerre három Nap ragyogott Szentpétervár egén. ét alkotják.

Sötét és ijesztő erdő Írországban

Sötét és ijesztő erdő Írországban

A legendaSan Galgano - legendás kard a kőben. szerint a Szürke hölgy nevű szellem kísért az ősi bükkfák között. A Szürke hölgy csendesen végig siklik az út mentén, majd eltűnik ahogy elhalad az utolsó faSzent fa az út közepén. mellett. A szóbeszéd szerint a kísértet egy közeli házban volt szobalány, ahol rejtélyes körülmények között halt meg évszázadokkal korábban. Mások szerint azonban egy közelben fekvő elhagyatottElhagyatott kaszinóépület a romániai Konstancában. temető elveszett lelke. Azt mondják, hogy Halloween éjszakáján az elfeledett sírok kinyílnak és a Szürke hölgy a mellé eltemetett meggyötört lelkekkel együtt elindul az úton.

Sötét és ijesztő erdő Írországban

Sötét és ijesztő erdő Írországban

Sötét és ijesztő erdő Írországban

Sötét és ijesztő erdő Írországban


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!