Ritka felvétel egy fóka megmeneküléséről

A szerencsés fókának sikerült megingatnia a túlélési esélyeket, amikor megmenekült a Nagy Fehér cápaFélelmetes találkozás egy hatalmas fehér cápával. orráról, némi egyensúlyozás után.

Cápatámadás

A 41 éves fotós David Baz Jenkins, vette észre a közeli élethalál harcot, miközben egy cápaFélelmetes találkozás - betört egy nagy fehér cápa a búvár ketrecébe. túraGyönyörű fotók egy kutya és egy macska barátságáról, akik együtt fedezik fel a világot. hajó fedélzetén utazott Cape Town partjainál, Dél-Afrikában. A csodálatos fényképek megmutatják, ahogy a fókának sikerült megmenekülne szó szerint a halál torkából, miután a hatalmasTúlméretezett kutyák. cápa orrán egyensúlyozott, csak pár centire a borotvaéles fogaktól.

Cápatámadás

“A cápák nagyon jól álcázottak a vízben sötét hátuk miatt, amikor a fókák lenéznek nagyon nehéz kivenniük a rájuk leselkedő veszélyt. A fényképek készültekor a fókák éppen visszatértek Seal Island-ről és a cápák pedig alattuk úsztak zsákmányEgy egeret vonszolt magával az éhes vadászpók. reményében. Amikor a cápa felkészül a támadásra, akkor sebessége felgyorsulhat akár 40 km / h -ra és ezzel a tempóval szinte kirepülnek a vízből. ” – mondta el a Jenkins.

4

5

7

8

9

10

11

2

3

//forrás:mirror.co.uk/hir.ma//

Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!