Rendkívülinek számító hóesés csodájára járnak Hawaii egyik szigetén

Napok óta esik a hó az egyesült államokbeli HawaiiLakóházak mellett tör fel a vulkáni láva Hawaiin. egyik sziget10 szigetváros a világ minden tájáról. én, MauiHawaii leghosszabb vízesése, a Honokohau-vízesés. n, ahol a lakosok csodájára járnak a ritkaCsodájára járnak a turisták a Kanári-szigeteken hullott hónak. téli csapadéknak. Vastag hótakaró, jeges utak, kidőlt fák – ilyen képet mutat Maui szigete, ahol vasárnap este óta sok helyütt nincs áramszolgáltatás sem.

Lezárták a Haleakala vulkánLakóházak mellett tör fel a vulkáni láva Hawaiin. körüli nemzeti parkot is, a tűzhányMosolyogva tört ki a Kilauea vulkán. ónál szintén havazik. A hawaii földgazdálkodási és természetvédelmi hivatal szerint még soha nem havazott ilyen alacsony tengerszint feletti magasságban Hawaiin.

Michael Victorino polgármester óvatosságra szólította fel a helybélieket és a turistákat: a szigeten ugyanis szinte mindenütt jegesek az utak, Maui északi és keleti vidékein veszélyesA nap képe - Menekülés a legfélelmetesebb gyilkos elől. az óceánpart megközelítése. A polgármester javasolta, hogy a magasabb részeken élők tartalékoljanak vizet, mert az áramhiány miatt a vízművek nem tudja biztosítani a vízellátást. A közegészségügyi hivatal munkatársai a fertőzésveszélyre hívják fel a figyelmet.


 

Maui experiened some snow over the weekend from a massive winter storm

This might look like somewhere in the Midwest, but it’s actually Maui! Check out the winter wonderland at Polipoli State Recreation Area on the slopes of Haleakala after this weekend’s wild weather.

READ MORE: https://buff.ly/2WXeaEQ

#HINews #HNN

Közzétette: Hawaii News Now – 2019. február 11., hétfő

 

Viharriadót hirdettek ki OahuLélegzetelállító kilátás a Haiku-lépcsőről. és Kauai szigetekA Vestmann-szigetek - Izland elbűvölő szigetvilága. egészére, ahol erős széllökések és hatalmas hullámok tombolnak a szigetekre betörő erőteljes viharok miatt. A szigetcsoportMaldív-szigetek - az Indiai-óceán csodás szigetvilága. legészakibb részén, a Nagy-szigeten keddre virradóra egyes vidékeken mínusz 10-12 Celsius-fokra süllyedt a hőmérséklet.

DRONE FOOTAGE, OAHU NORTH SHORE, FEB. 10, 2019

Clark Little shot this spectacular footage of an unprecedented winter storm at Ke Iki near Sharks Cove, North Shore, O’ahu

Közzétette: Hawaii DLNR (Department of Land and Natural Resources) – 2019. február 10., vasárnap

 

Snows covers Hawaii as historic storms hurl across the islands

WATCH: Rare snow hits Maui, Hawaii as historic storms hurl huge waves and 191 mph winds across the islands. Snow may have fallen at the lowest elevation ever observed in the state https://cbsn.ws/2IaQOIt

Közzétette: CBS Evening News with Jeff Glor – 2019. február 12., kedd


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!