Mini sárkányok Indonéziában

Cimkék: , , ,

Elképesztő felfedezést tett egy kutatócsoport Indonéziában. A Buton-ban található Lambusango ErdőVeszélyben vannak a kaliforniai óriás mamutfenyők. ben egy parányi gyíkszerű élőlényt találtak, amiről közelebbről nézve megállapították, hogy bizony szárnyai vannak. A hüllőknek eme csodálatos faja alapjában véve úgy néz ki, mint egy miniatűr sárkányKomodói sárkánybébik születtek fogságban [videó]. . Az Avatar című filmHíres filmek a kulisszák mögött. rajongói még emlékezhetnek a Toruk-ra, most láthatjuk őket kisebb kiadásban.

A kis lénynek az a legnagyobbCalgary - a világ egyik legnagyobb smaragdja. érdekessége, hogy a vonalak, melyek erezetesen futnak végig a szárnyán, a bordái. Képesek mellkasukat tetszés szerint összehúzni vagy kitágítani, így nagy távolságokat tudnak átvitorlázni. A tudósok csak nőstény egyedeket voltak képesek megfogni, tojásrakás közben. A hímeket csak a levegőben tudták megfigyelni, miközben vitorlázva repültek egyik fáról a másikra.

A tudósok azt feltételezik, hogy az apró hüllők a repülő sárkánynak is nevezett közönséges repülő agáma (Draco Volans) rokonai lehetnek. Egy biztos, a mini sárkányok nem okádnak tüzet.

Mini sárkányok Indonéziában

Mini sárkányok Indonéziában

Mini sárkányok Indonéziában

Mini sárkányok Indonéziában


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!