Hálás öleléssel fogadta megmentőjét a súlyosan megsérült bagoly

Megható képeket osztott meg Facebook oldalán a Wild at Heart Rescue elnevezésű, amerikai állatvédő szervezet, melynek munkatársai csodával határos módon mentették meg egy elgázolt bagolyPárt kapott a szakállas bagoly a Szegedi Vadasparkban. életét. A GiGi nevű amerikai uhut elütötte egy autó, amely következtében súlyos fejsérülést szenvedett és légzési problémái voltak. A válságos állapotban lévő madarat Douglas Pojeky-re, a Mississippi állambeli működő vadállatmenhelyÁllatmenhelyet hozott létre egy 9 éves fiú a Fülöp-szigeteken. egyik munkatársára bízták, akit csak úgy becéznek, hogy a “madarakkal suttogó”. Az uhuEgy bagoly tartja rettegésben egy hollandiai város lakóit. és gondozója között rövid idő alatt rendkívül szoros kötelék szövődött. Douglas Pojeky és munkatársai mindent megtettek, hogy a bagoly felépüljön, kitartásuk pedig sikerrel járt. GiGi életét a hosszadalmas és költséges gyógykezelés, valamint a lelkiismeretes ápolás végül megmentette.

Megölelte megmentőjét a bagoly

Megölelte megmentőjét a bagoly

Ahogy azt a szervezet alapítója, Missy Dubuisson mesélte, Doug mindenkinél jobban ért madarak2 millió költöző madarat öltek meg az orvvadászok Cipruson. nyelvén, ami GiGi esetében is bebizonyosodott. A bagoly már az első perctől fogva megbízott benne és egészen megható módon fejezte ki háláját és barátságEgy hétig őrizte bajba jutott barátját a hűséges kutya. át megmentőjének. Amikor ugyanis Doug néhány napra elutazott, GiGi rendkívül izgatott lett. Alig várta, hogy a férfi hazatérjen, és mikor Doug visszatért a madár boldog és hálás öleléssel fogadta.

Megölelte megmentőjét a bagoly

Megölelte megmentőjét a bagoly

“Már táncolt, amikor meghallotta, hogy Doug megérkezett, és amikor odalépett hozzá, átölelte a két nagy szárnyával – idézte fel a megható pillanatokat Missy Dubuisson, aki nagyon boldog volt, hogy meg tudta örökíteni ezt a különlegesVideóra vették, ahogy kristályokká törik egy befagyott tó jege Norvégiában. momentumot. A nő azt is elmondta, hogy már az is csoda, hogy a bagoly egyáltalán túlélte a balesetet, és ő volt az első olyan madár akit ilyen súlyos sérülésekkel sikerült visszahozni az életbe.

Megölelte megmentőjét a bagoly


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!