Döglött garnélák lepték el a chilei a partokat

Cimkék: , , ,

Nyomozás indult a chilei garnélapusztulás ügyében, miután több millió döglött rákA rák legrégebbi nyomaira bukkantak az ember egy ősének csontkövületén. lepte el Coronel város23 varázslatos hó lepte város. strandjait. A fővárostól, SantiagóRejtélyes tó keletkezett a tunéziai sivatagban. l 540 kilométerre lévő város hal234 kilós óriáshalat fogott egy férfi. ászai a közeli Bocamina 12016 lehet az eddigi legmelegebb év. és 2Több mint 4000 ember halálát okozta a londoni "Nagy szmog" 1952-ben. erőműveket hibáztatják. Szerintük az erőművek felhevítették a környékbeli vizeket, és ez okozta az állatok tömeges pusztulását.

Döglött garnélák lepték el a chilei a partokat

A környezetvédők egyelőre gyűjtik a bizonyítékokat, hogy meg tudják állapítani a katasztrófaDrónnal filmezték le a Chilében tomboló tűzvész pusztítását. okát. A garnélák mellett másfajta rákok is partra vetődtek.

Chilében egyébként komoly energiahiány alakult ki, egyes becslések szerint az országnak 15 éven belül a triplájára kell növelnie a kapacitását, és mindezt úgy, hogy nem rendelkeznek kőolaj- vagy gázlelőhellyel. ChileRendkívüli természeti jelenség a Cordón Caulle vulkán kitörésekor. a fosszilis üzemanyagok 97 százalékát importálja, és nagyban épít a vízerőműA világ egyik legszárazabb sivatagában építene vízerőművet egy chilei vállalat. vekre.

Döglött garnélák lepték el a chilei a partokat

Döglött garnélák lepték el a chilei a partokat

Döglött garnélák lepték el a chilei a partokat

Forrás:Dailymail/Index

Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!