Cirkuszból kimentett oroszlánokkal végeztek vadorzók Dél-Afrikában

Zárt menedékhelyen öltek meg dél-amerikai cirkuszokból kimentett oroszlánokat orvvadászok a Dél-afrikai Köztársaságban. A védett helyre betörő vadorzókA vadorzók miatt éjszaka aktívabbak az afrikai elefántok. levágták két hím oroszlánKimentették a moszuli állatkert két életben maradt állatát. , José és Liso fejét, farkát, lábát és lenyúzták a bőrüket, ami arra utal, hogy rituális célokra kellettek a testrészeik. Az Animal Defenders InternationalMinden idők legnagyobb oroszlánmentő akcióját vitte véghez egy állatvédő szervezet. (ADIÍgy él most a cirkuszból kimentett, megkopaszodott medve. ) állatvédő szervezet, amely 21 éve foglalkozik bántalmazott állatok védelem alá helyezésével, azt állítja, ez az első eset, hogy a menhelyen élő állatokat öltek meg vadorzók.

Forrás: Animal Defenders International

Az ADI segítségével tavaly 33, perui és kolumbiai cirkuszokból kimentett oroszlánt telepítettek át a Dél-afrikai Köztársaságba, az Emoya NagymacskaTöbbféle tigris létezik, mint hinnénk. Menedékhelyre, egy 5000 hektáros magánfarmra, ahol szigorú biztonsági rendszerek és fegyveres járőrök védik az állatokat. Az állatvédők nyomravezetői jutalmat fognak felajánlani, hogy elkapják a példátlan mészárlás tetteseit.

Januárban vadorzók átvágták egy másik állatrezervátum kerítését és lefejeztek három hím oroszlánt, mancsaikat levágták, vélhetően kuruzslási célból. Egyes afrikai közösségekben régi hagyománya van az oroszlántestrészek rituális felhasználásának, természetvédőMegölték az elefántcsont-kereskedelem elleni küzdelem élharcosát. k azonban attól tartanak, hogy amint fogynak a főleg csontjukért vadászott ázsiai tigrisek, úgy nő az igény az afrikai oroszlánokMinden idők legnagyobb oroszlánmentő akcióját vitte véghez egy állatvédő szervezet. csontja iránt, és ez további ösztönzést adhat a vadorzásnak Afrikában.

Forrás: Animal Defenders International

A dél-amerikai cirkuszi oroszlánokCirkuszi oroszlánok leltek végleges otthonra Veresegyházon. Afrikába menekítése nem szolgált természetvédelmi célokat, csupán humanitárius gesztusA csimpánzok és a bonobók számos gesztusa ugyanazt jelenti. volt, a szervezők így akarták jobbá tenni a ketrecben tartott és bántalmazott állatok életének hátralévő részét. A múlt héten megölt két hím oroszlán egyikéről a boncolás megállapította, hogy agyi sérüléseket szenvedett az ütlegeléstől a cirkuszban.

Forrás: ADI/lionsbacktoafrica.org

Cikkajánló: Minden idők legnagyobb oroszlánmentő akcióját vitte véghez egy állatvédő szervezet


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!