Centikre húzott el egy turista feje felett egy landoló kisrepülő

Csupán néhány centire szállt el egy kisgép egy vakmerő turistaLeszakadt egy függőhíd négy turista alatt [videó]. feje felett, aki a Karib-tengeren található Saint-Barthélemy szigetA Szkiathosz-i repülőtér, ahol az érkező gépek szinte súrolják az autósokat [Videó]. én készített képeket a landoló repülőMalacot szállítottak le egy repülőgépről. ről. Az esetet egy mellette álló helyi férfi örökítette meg aki éppen egy 360 fokos videóLátványos, 360 fokos videó Európa egyik leghosszabb függőhídjáról. t készített a szigetre érkező gépekről.

Saint Barthélemy

Saint-Barthélemy aprócska repülőterén (Gustaf III Airport) csak kisgépek tudnak leszállni. A landolásNéhány méterre szállt el az autósok felett egy landoló repülőgép. a tapasztalt pilótáknak sem egyszerű, mert a rövid kifutópálya előtt igen meredeken kell ereszkedni, eközben pedig egy autóút felett is elrepülnek, csupán néhány méterre a landoló gépeket figyelő emberekA Sziget hozta újra össze a szerelmeseket. feje felett. A mindössze 650 méter futópályáját az egyik irányból egy strandÓriási mennyiségű szemét a kínai Sencsen strandján. , a másikból pedig egy meredek domboldal határolja. Ráadásul nagyon gyakoriak az erős széllökések, így nem véletlen, hogy a reptér megközelítését az utasok leginkább egy durva hullámvasúthoz hasonlítják.

Saint Barthélemy

Saint Barthélemy

VIDEÓ:

Saint-Barthélemy (rövidített nevén St. Barts) egy francia tengerentúli terület. 2007. februárjában jött létre, mint önálló francia tengerentúli terület, előtte Guadeloupe francia tengerentúli megye része volt. Az apró vulkanikusTenerife - az örök tavasz szigete. szigetTenerife - az örök tavasz szigete. a Karib-térség északnyugati részén található. AutóVilágrekord - kamionnal ugrattak át egy F1-es autó fölött. val mindössze két óra alatt bejárható. Csodás strandjai, gyönyörű tájai, a kristálytiszta víz és a színes korallzátonyok számtalan turistát vonzanak az apró szigetre. Legegyszerűbb repülővel megközelíteni, nemzetköziFura repülőterek 3 - Kansai Nemzetközi Repülőtér . repülőtérA Szkiathosz-i repülőtér, ahol az érkező gépek szinte súrolják az autósokat [Videó]. a szomszédos St. Martin szigetén található, Európából ide érkeznek meg a gépek. Innen helyi légitársaságok kisgépeivel lehet átrepülni Saint-Barthélemyre.

Saint Barthélemy

Saint Barthélemy

Saint Barthélemy

Saint Barthélemy

Landolás Saint-Barthélemy repülőterén:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!