Az összes tigrist elviszik Thaiföld híres Tigris Templomából

Az összes nagymacskát elköltözteti ThaiföldA legnagyobb tömör arany Buddha-szobor a világon. híres Tigris TemplomNegyven tigriskölyök tetemét találták meg egy fagyasztóban a Tigris Templomban. ából a helyi nemzeti parkok, vadállatokKihalás szélén állnak a nagymacskák!. és növények30 gyönyörű fotó Kína természeti szépségeiről. megóvásáért felelős minisztérium (DNP). A szerzetesekA hátborzongató Santa Maria della Concezione templom . tiltakozása ellenére a buddhistaA legnagyobb tömör arany Buddha-szobor a világon. templomA legnagyobb tömör arany Buddha-szobor a világon. 147 tigrisŐssejtekkel kezelték a Szegedi Vadaspark szibériai tigrisét. éből tízet már korábban átköltöztettek az ugyancsak nyugat-thaiföldi Ratcsaburi tartomány egyik tenyésztési központjába.

Tigris Templom

A hátramaradt állatokat már elkezdték kiköltöztetni a templom területéről. Az akció, amelyben nagyjából ezer vadvédelmi szakember, köztük számos katona vesz részt, a tervek szerint egy hetet vesz igénybe, mivel naponta csak húsz nagymacskaNepálban tíz év alatt megduplázódott a vadon élő tigrisek száma. elszállítását tudják lebonyolítani. A minisztérium közölte, hogy amennyiben a templom bármilyen módon akadályozza a hatóságok munkáját, mindenki ellen eljárást fog kezdeményezni. Mint aláhúzta, a templomot már korábban értesítették az állatok kiköltöztetéséről.

Tigris Templom

Tigris Templom

Tigris Templom

A Tigris Templom a nyugat-thaiföldi Kancsanaburi tartomány egy távoli zugában található és csupán az elmúlt években került a figyelem középpontjába hatalmas tigrispopulációja miatt. A DNP tavaly rendelte el a 147 tigris átadását a hatóságoknak, mondván, a templomnak nincs engedélye az állatok tartására. A templom idén áprilisban engedélyt kapott a thai hatóságoktól, hogy állatkertként üzemeljen, ám néhány formalitás még hátravan. Az ügyben illetékes ügyvéd szerint a templom azt tervezi, hogy a jogi procedúrák lezajlása után visszavásárolja a nagymacskákat az államtól. A templomot állatkínzással és illegális vadállatPanthera hibridek - Igazán különleges nagymacskák. -kereskedelemmel is vádolták már 2001 óta. Ezt civil szervezetek, valamint a templom korábbi önkéntesei és személyzete állította.

Tigris Templom

Tigris Templom

Tigris Templom

A National GeographicAz év legjobb utazási fotói - káprázatos képek a NatGeo idei fotópályázatán. magazin januári riportja szerint a Tigris Templomnak évente nagyjából 2,8 millió dollárnak (789 millió forint) megfelelő összegű bevétele származik a turistákból, akik azért érkeznek a templomhoz, hogy megsimogassák és megetessék a tigriskölyköket, valamint pórázon sétáltassák és közös fotókon örökítsék meg a felnőtt példányokat.

Tigris Templom

Tigris Templom

Tigris Templom

VIDEÓ:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!