A vizek földje – különleges kisfilmet készített Magyarországról a CNN

A vizek földjeként mutatja be Magyarországot az a különlegesMáté Bence természetfotóiból nyílt szabadtéri kiállítás Budapesten. kisfilm, amelyet a CNN Create csapata készített, és teljesen új megközelítésben, egy nyíltvízi úszó szemszögéből mutatja be az országot. A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) szakmai együttműködésével készült kisfilm forgatása júliusban zajlott, mely során a készítők több napon át helyszínről helyszínre utaztak a főszereplővel, Vivienne Rickman-Poole úszóval.

A látványos videóban feltűnik a BalatonKutatók a Balaton jegén – tavi üledékminták segíthetnek a klímaváltozás megértésében. , a Tapolcai-tavasbarlang, valamint a MegyerNagy az érdeklődés a Veszprém megyei bérelhető falu, Megyer iránt. -hegyi tengerszem és a Dunakanyar is. Budapesten pedig többek között a Gellért és Széchenyi fürdőben, a Halászbástyán, és a Lánchídnál is készítettek felvételeket. Az öt napos forgatás végén készítettek egy interjút az úszóval, akit a benyomásairól és érzéseiről kérdezték, és végül így készült el a kisfilm narrációja.

Vivienne Rickman-Poole többek között azt mondta, hogy szerinte MagyarországFontos lépés történt a Google Street View magyarországi bevezetése felé. egy gyönyörű ország, amely büszke a kultúrájára és a történelmére, és azt érezte, hogy nagyon szívesen látják itt. Az úszó külön kiemelte a Balatont, amelyről azt mondta, hogy elképesztőVakon mászta meg hat nap alatt az ezerméteres sziklát. ek a színei.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!