A Szerelem-alagútja

Cimkék: , , , ,

UkrajnaÉlő radarkép A Kelet-Ukrajnát érintő légtérzárról. közepén, Kleven városA világ 6 legszebb csatornája. áGyönyörű fotókon a magyar "lebegő falu". l nem messze található a SzerelemSzerelem első látásra - négyéves korukban összeházasodtak. -alagútja, mely a csodás, természetAz Élet fája - 400 éves fa a bahreini sivatagban. alakította alagútA kínai Guoliang alagút - a hegyoldalba vájt járat. , amelyen keresztül egy helyi gyárba igyekvő magánvonat közlekedik. A vasútvonalVasút a felhőkbe - látványos vasútvonal az Andokban. mellett sorakozó fákA legszebb természet alkotta alagutak a világban . lombja sok helyütt valóban alagutat képez, amely egészen elképesztő látványt nyújt az arra járóknak. A mesébe illő alagútSzent fa az út közepén. 3 kilométer hosszan vezet. A híressé vált alagúthoz már több legenda is kapcsolódik. Az egyik szerint teljesül azoknak a szerelmes párok kívánsága akik végigsétálnak rajta. Ezt meg is teszik sokan, hiszen nem sűrűn megy rajta végig a vonat500 kilométer/órás utazósebességű mágnesvasutat mutattak be Japánban. .

Szerelem-alagútja, Ukrajna

alagut

Ma már az alagút népszerű turistalátványosságnak számít, az ország minden részéről, illetve külföldről is érkeznek ide az érdeklődők, hogy megcsodálják a zöldellő alagutat. Néhány évvel ezelőtt a gyár megbízásából kivágtak néhány fát a sínek mentén, ami óriási felháborodást keltett, így azóta nem nyúltak egyetlen fához sem.

Szerelem-alagútja, Ukrajna

alagut-5

alagut-3

Szerelem-alagútja, Ukrajna

Szerelem-alagútja, Ukrajna

alagut-4


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!