A lenyűgöző Erawan-vízesés Thaiföldön

Cimkék: , , ,

Nem kell feltétlenül óriásinak lennie egy vízesésSzivárvány a Viktória-vízesés felett. nek, hogy lenyűgöző legyen. Jó példa erre Erawan-vízesés. A vízesés ThaiföldFelbőszült elefántok ijesztettek rá egy motorosra. ön, Kanchanaburi tartományban, az Erawan Nemzeti Parkban található. A hétemeletnyi magasságból lezúduló vízesésről sokan úgy tartják, hogy ez Thaiföld legszebb lépcsős zuhataga. Mindegyik alatt természetes medence5 különleges mélyedés a Földön. alakult ki, amely tele van halakkal. A fürdés engedélyezett, a bátrabbak csúszdázhatnak a sziklákon, vagy akár fejest is ugorhatnak a kristálytiszta vizű medencébe.

Erawan-vízesés

Erawan-vízesés

Erawan-vízesés

Erawan-vízesés

Az Erawan Nemzeti ParkAz élet fája - az életéért küzdő fa, amelyet csak néhány gyökere tart. 1975 óta működik, nevét a hindu mitológiában található háromfejű elefántról kapta. Területe 550 négyzetkilométer. A látogatók körében népszerű parkA 10 legjobb úticél medveszafarihoz. 165-996 méterrel van a tengerszint felett. Mészkődombjain sok fontos patakA Karijini Nemzeti Park varázslatos világa. ered, például az Omtala- és a Mong Lai-patak. Az Erawan Nemzeti Park hegyoldalán elterülő erdő. A park nyugati oldalán sok kisebb patakból ered a Kaho Phang-vízesés, más néven a kis Sai Yok-vízesés. A terület számos különleges vízi szárnyasnak nyújt lakhelyet.

Erawan-vízesés

Erawan-vízesés

Erawan-vízesés

Erawan-vízesés


Ha Érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!


forrás:toochee

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Thanks for rating this! Now tell the world how you feel via Twitter.
Mit gondolsz erről a cikkről vagy a tartalmáról?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Szólj hozzá a cikkhez!

One thought on “A lenyűgöző Erawan-vízesés Thaiföldön

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>