A lenyűgöző Erawan-vízesés Thaiföldön

Cimkék: , , ,

Nem kell feltétlenül óriásinak lennie egy vízesésA világ 7 természeti csodája. nek, hogy lenyűgöző legyen. Jó példa erre Erawan-vízesés. A vízesés ThaiföldFelbőszült elefántok ijesztettek rá egy motorosra. ön, Kanchanaburi tartományban, az Erawan Nemzeti Parkban található. A hétemeletnyi magasságból lezúduló vízesésről sokan úgy tartják, hogy ez Thaiföld legszebb lépcsős zuhataga. Mindegyik alatt természetes medence5 különleges mélyedés a Földön. alakult ki, amely tele van halakkal. A fürdés engedélyezett, a bátrabbak csúszdázhatnak a sziklákon, vagy akár fejest is ugorhatnak a kristálytiszta vizű medencébe.

Erawan-vízesés

Erawan-vízesés

Erawan-vízesés

Erawan-vízesés

Az Erawan Nemzeti ParkBand-e Amir tavai. 1975 óta működik, nevét a hindu mitológiában található háromfejű elefántról kapta. Területe 550 négyzetkilométer. A látogatók körében népszerű parkA 10 legjobb úticél medveszafarihoz. 165-996 méterrel van a tengerszint felett. Mészkődombjain sok fontos patakA Karijini Nemzeti Park varázslatos világa. ered, például az Omtala- és a Mong Lai-patak. Az Erawan Nemzeti Park hegyoldalán elterülő erdő. A park nyugati oldalán sok kisebb patakból ered a Kaho Phang-vízesés, más néven a kis Sai Yok-vízesés. A terület számos különleges vízi szárnyasnak nyújt lakhelyet.

Erawan-vízesés

Erawan-vízesés

Erawan-vízesés

Erawan-vízesés


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hír­levelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

forrás:toochee

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Thanks for rating this! Now tell the world how you feel via Twitter.
Mit gondolsz erről a cikkről vagy a tartalmáról?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos


Szólj hozzá a cikkhez!