5 káprázatos sziget, amit látni kell

Cimkék: , ,

Zakynthos – Görögország

A legdélebbi jón-szigete déli partja a fürdőzőknek kedvez, a délnyugati részen meredek sziklás sorakoznak. ZakynthosZakynthos Kék-barlangjai. szigetEgy hatalmas sziget bukkant fel Pakisztán partjai előtt. én rakja le tojásait egy ritkaRitka és különleges tengeri élőlények. tengeri teknős faj, a Caretta. Az egyik legnagyobb látványosság a nyugati parton elterülő Navagio-öböl, melyben egy félig eltemetett hajóroncsNavagio öböl - álomszép tengerpart Zakynthos szigetén. van.

Capri – Olaszország

A Nápolyi-öbölben elterülő kis szigetZanzibár elbűvölő szigetvilága. egyik természetLélegzetelállító kristálybarlang Mexikóban. csodája, a kék barlangLélegzetelállító kristálybarlang Mexikóban. .  A barlang vize kristálytiszta, és mivel csak az apró bejáraton szűrődik be fény, gyönyörű kék színben pompázik. CapriVia Krupp - kanyargós gyalogút Capri szigetén. partja igen sziklás, ezért a fürdőzőknek nem annyira kedvez, azonban a  búvárok kedvelt helye.

Capri - Görögország

Bora Bora – Francia Polinézia

 Tahititól 230 km-re található Bora BoraA gyönyörű Tahiti és Bora-Bora - Francia Polinézia álomvilága. aprócska szigete, 26 km2, ezért akár biciklivel is bejárható 2-3 óra alatt. A sziget gyönyörű természeti csodákkal büszkélkedhet. A turisták a vízre épített, szalmatetős luxus-bungalók sora szállhatnak meg.

Bora Bora - Francia Polinézia

Seychelle-szigetek – Seychelle-szigeteki Köztársaság

A Seychelle-szigetekÉszaki-sziget - a Seychelle-szigetek varázslatos üdülőparadicsoma. 155 szigetből áll, melyek többsége korallzátonyon jött létre.A  három legnagyobb, Mahé, Praslin és La Digue. A SeychelleSeychelle szigetek - édenkert az óceánon. -szigetekZanzibár elbűvölő szigetvilága. elképesztőLassított felvételen egy hajmeresztő leszállás a Szent-Martin szigeten. en látványos tengerpartokkal rendelkeznek.

Seychelle-szigetek - Seychelle-szigeteki Köztársaság

Kanári-szigetek – Spanyolország

 7 sziget alkotja SpanyolországGaztelugatxe festői szigete. mesés szigetcsoportját.  A Kanári-szigetekA világ első önfenntartó szigete. minden tagja vulkanikusTenerife - az örök tavasz szigete. eredetű, mindegyik  szigeten  egy-egy vulkánt magasodik.

Kanári-szigetek - Spanyolország


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!