Egy pár gyűrű, amiben minden benne van!

Amikor egy pár egymásra talál, sok mindenben hasonlít ugyan, de legalább annyi mindenben különbözik is egymástól. Aztán ahogy telik az idő, úgy simulnak egyre jobban össze nem csak a szokásaik is, de némiképp az ízlésük is, mígnem egyszer csak ott találják magukat, hogy páros tárgyaik vannak. 

Előbb-utóbb minden párkapcsolatba bekúszik, hogy lesznek egyforma dolgok: egy bögrepár, két egyforma stílusú törölköző női és férfi változatban, harmonizáló telefontokok, kulcstartók.

De arra vajon gondoltatok-e, hogy lehet közös gyűrűtök is? 

Nem, most nem a jegygyűrűre gondolunk, hanem pusztán egy ékszerre, ami azt hivatott szimbolizálni, hogy ti ketten vagytok egy egész. Nagyon sok pár ódzkodik a házasság intézményétől, de ez nem jelenti azt, hogy ők ne viselhetnének gyűrűt! A gyűrű szerelmet és az élet körforgását szimbolizálja, nem pedig egy jogi intézményt.

Közeleg a karácsony, ha nincs ötleted, és nem szeretnél egy újabb haszontalan tárgyat venni, ami idővel úgyis a Marketplace-en végzi, akkor az Ékszerkirály javaslatát számba veheted!

Ékszert a férfiaknak!

Nagyon sok férfi hord szívesen ékszert, de legtöbbször csak a karóráig vagy épp a mandzsettagombig jutnak. Egyre többen hordanak gyűrűket, ami valljuk be, igazán férfias is tud lenni!

Az, hogy viszonylag kevés férfin látni gyűrűt, talán rajtunk, nőkön is múlik, hiszen mi is mindig ilyen ajándékokkal lepjük meg párunkat akár születésnap, akár karácsony, akár évforduló alkalmából!

Legyen ez idén másként! Légy merész, és lepd meg egy gyűrűvel, illetve kettővel, mert a páros gyűrűnek épp ez a lényege: egy a nőé, egy a férfié.

Az összetartozás szimbóluma

Akár jegygyűrűnek hívjuk, akár simán gyűrűnek, ugyanazt jelképezi: az összetartozást, az egymásba forrt sorsokat és a végtelen mindenséget, amit egymásnak jelentetek.

A páros gyűrű a külön töltött órákat, napokat is édesebbé teszi, hiszen elegendő egy pillantást vetni a kezedre, és ott látod az emlékeztetőt: valaki szíve érted dobban, nem vagy egyedül, mert megtaláltad már azt, aki a társad lesz egy egész életen át.

Ki ne csinálná mosolyogva tovább a napját ennek tudatában? Így aztán láthatod, ha az Ékszerkirály gyűrűi közül választasz, nem csupán ajándékot adsz, hanem boldogságot is!

Hát kell ennél több? 

A szerelmetek örök emléke

A törölköző egy idő után szétfoszlik, a bögre kicsúszik a kézből és eltörik, a telefonjaitokat lecserélitek, és a tokok mennek a levesbe, a kulcstartó leszakad, és elvész.

De a gyűrű örök emléket állít nektek, a szerelmeteknek, melyet akár a gyermekeitek, unokáitok és dédunokáitok őrizhetnek, és vihetnek majd tovább, és ti tovább élhettek általuk!

Gondoskodj hát időben arról, hogy páros gyűrűtök a számotokra tetsző designnal és megfelelő mérettel a szerelmeteket pecsételje meg, és vigye tovább az öröklétbe!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!