Csúnya karácsonyi pulcsik helyett szerezz be inkább menő ünnepi pólókat!

Karácsony előtt egy hónappal már megkezdődik a nagy visszaszámlálás, és mindenki elkezd a legszebb meglepetésekre, díszekre és ruhadarabokra vadászni. A csúnya pulcsik nagyon nagy divatba jöttek az utóbbi években, azonban vannak olyan emberek, akik számára ezek a darabok már a jó ízlés határát súrolják. 

Ha te is ezen emberek táborát erősíted, akkor nem árt tudnod, hogy a következő cikkben neked szeretnénk kedvezni! Tarts velem, és meglátod, hogy nem kell lemondanod a karácsonyi trendről!

Karácsonyi cukiságok

Bizonyos emberek az ünnepek alatt “cuki módban” léteznek, azaz mindenkivel kedvesek, és mindig a legaranyosabb termékeket veszik meg. A PólóVerzum karácsonyi pólói között ilyen cukiságokkal is találkozhatsz, de tisztázzuk, az ajándék egész évre, sőt, jó pár évre szól!

Azt hiszem biztosan állíthatom, hogy a karácsony az az időszak, amikor mindenkibe szeretet költözik, és valahogy az év ezen szakaszában sokkal elfogadóbbak és támogatóbbak vagyunk. Mivel mutathatnánk ezt ki jobban, mint egy mosolygó mézeskalácsot ábrázoló karácsonyi pólóval? A nyomtatott pólóknak megvan az a varázsa, különösen az ünnepek alatt, hogy mosolyt csalnak az idegenek arcára is. 

Az ilyen darabok a meghitt családi pillanatok megtestesítői is lehetnek. Jó példa erre a következő felirat is: “Az első karácsonyom, amikor apának hívnak.” Ha nem akarod ennyire túlbonyolítani a témát, akkor a “Boldog Ünnepeket!” szöveggel ellátott pólók is szóba jöhetnek.

Ha nem akarsz csúnya pólót…

Én nem vagyok oda az ünnepi csúnya pólókért, sőt, a családom egyik tagja sem igazán szívesen venné fel őket, s szerintem ezzel még vagyunk így egy páran. Miért ne szerezhetnénk be helyettük az “Ez az én karácsonyi csúnya pólóm!” szöveggel díszített darabot? Nekem például a vicces grafika is bejön. Az “ünnepejjé” vagy a “haggyá” életérzést megtestesítő morci cicák tuti bárkit megnevettetnének.

A legjobb, hogy a nyomtatott pólókat sokféle színben, egyedi dizájnnal ékesítve vehetjük meg, és ki tudja, talán az egyedi elképzelések megvalósítására szintén van lehetőségünk.

Cool karácsonyi darabok

Nem szabad megfeledkezni a cool darabokról sem! Ki ne lenne kemény egy GanxtApó, tetovált mikulásos pólóban? Ebben aztán feszítenénk! Na jó, nem mindig kell adni a látszatra, hiszen minden kemény férfi szíve meglágyul karácsonykor. 

A szemüveges fószer, a mikulás sapkát viselő rénszarvas, valamint a hóember figurás ruhadarabok egyaránt ott vannak a legkeresettebb termékek között. Ha pedig valaki megajándékozna egy menő karácsonyi pólóval, csak annyit mondanék: ”Pulcsi? Kösz.” – pont úgy, mint az egyik kutyus a pólómon. Ne habozz megrendelni az idei karácsonyi szetteket, hogy tündökölj az év legszebb időszakában! 

 


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!